un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

De pe Tate Gallery

12 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

IMAG0304_1280

Sunt la ultimul etaj al Tate Gallery, beau un machiatto si un cocktail cu ginger, lemon, apple juice si menta. Asta e privelistea.

  2 comentarii

 1. Te rog sa comentezi tablourile alea cu niste patrate vezi. Parca la Etajul 2 erau… :)

    (Citează)

  • Da, ar putea fi grupate multe tablouri de pe acolo si mutate in aripa “doua patrate colorate si trei dungi peste ele nu se cheama opera de arta”. Am impresia ca sunt considerate chiar capodopere, de au ajuns sa fie expuse la Tate.

   Totusi, am vazut si niste galerii foarte misto. Fotografii cu interioare de case din Malaezia. Portrete ale oamenilor importanti din viata zilnica (preotul, macelarul, gunoierul, etc). O colectie de postere comuniste (din alea cu revolutia, Lenin, Stalin, razboiul). Niste Andy Warhol, Picasso, o sculptura de Rodin si cateva tablouri foarte misto de Meredith Frampton, care parca sunt fotografii. “Marguerite Kelsey” mi-a placut foarte mult, dar n-am gasit o vedere sa o iau acasa.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus