un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum arata intrarea in Camera Deputatilor

27 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

E mai mult decât intrarea în Camera Deputaţilor, este intrarea în Palatul Parlamentului pentru toţi cei ce vin să-l viziteze. Cu alte cuvinte, dacă eşti turist român sau străin, pe aici intri şi de aici încep tururile de vizitare. E vorba de intrarea aflată față în faţă cu parcul Izvor.

Cum arăta intrarea duminica trecută, când am dat pe acolo? Un câine vagabond (dar capsat pe ureche cu un număr de serie) se odihnea la intrare, dar fix în mijlocul intrării. Nu-i pasă de oamenii care treceau pe acolo, nu-l alunga niciunul dintre paznici, nu era nimeni preocupat că aceasta construcţie uriașă ne reprezintă mai mult decât orice altceva în lume şi că toţi cei ce vin să o viziteze întâi trebuie să ocolească un câine vagabond.

Ba chiar, după un timp, s-a dus înăuntru, că afară venise un grup mare de copii şi era cam gălăgie pentru urechile lui sensibile.
IMG_4618

IMG_4619

IMG_4620

IMG_4621

În caz că n-aţi observat intrarea, iat-o din nou mai jos. Observaţi dalele sparte şi distruse. Mă întreb cum reuşeşte Roberta Anăstase să scape cu tocurile întregi din aşa teren accidentat… ah stai, dumneaei, ca şi ceilalţi deputaţi, intră cu maşina direct în garaj şi de acolo au lifturi până în birourile lor de lux.

IMG_4622

Iar dacă, de la intrare, te roteşti 180 de grade şi te uiţi spre parcarea şi spaţiul verde din faţa ta vei observa fără îndoială că această curte e plină de bălării şi iarbă netunsă pe tot spațiul verde. Arată în paragină totul. Dacă ar avea un tractor cu care să taie iarba probabil că s-ar aranja imediat totul…

IMG_4623

    6 comentarii

  1. 1. nu le da idei ca iar se apuca de achizitii si iar n-o sa avem bani
    2. apropo de bani… la 2 pasi de aici pe calea 13 septembrie au prins in holsuruburi de asfalt niste placute patrate de cauciuc la fiecare intersectie pana la drumul sarii. La ce folosesc si cat costa? ca parca nu aveam bani
    3. chiar la intrarea in susnumita instituitie acum cativa ani pe tata l-a capsat un comunitar a facut scandal … si tot degeaba ca sunt in continuare acolo. Probabil ca nista nemernici inimosi ii hranesc ca altfel n-au ce cauta pe acolo . Daca va plac cainii vagabonzi luati-i acasa nu-i hraniti pe strada ca acolo isi vor face veacul in cautare de hrana. Si unii te pot confunda cu hrana si apoi sa vezi ce dor injectiile alea de dupa.

      (Citează)

  2. Ca la noi la nimenea. Nici macar de ograda proprie nu au grija ce sa mai zici de restul Romaniei. O sa aiba grija Prigoana sa o transforme in hipermarket si atunci o sa dispara si aceasta “problema” de pe capetele celor alesi de popor.

      (Citează)

  3. m… parlamentului romaniei ; cainele ala nu face decat sa confirme una dintre caracteristicile definitorii ale bucurestiului. macar de pazea institutia.
    dar nu e nimic, tot acolo o sa fie si maine si mult timp de acum incolo, caci alesii au alt program si alte preocupari decat un amarat de caine.

      (Citează)

    • Concluzia e ca suntem praf la organizat ceva placut pentru turisti si asta e valabil in orice zona din tara. Lipsesc indicatoare, harti, ghizi, interactivitate, atentie la detalii, incercarea de a elimina senzatia de mahala lasata de astfel de caini si gropi.

      Imi aduc aminte cand am vizitat Castelul Warwick si erau pe afara oameni imbracati in costume medievale care trageau cu arcul sau se luptau cu sabiile doar asa, ca sa-i vada turistii cand trec pe acolo si sa contribuie inca un pic la o experienta memorabila. La noi astia au impresia ca turistul va fi incantat doar pentru ca viziteaza un palat imens, de parca n-ar conta toate celelalte detalii.

        (Citează)

  4. Exista ceva mai romanesc de atata? Hai sa fim seriosi? La asa o tara, asa o conducere, asa un respect fata de proprietatea publica. Asta este caracteristica noastra nationala, m-am exprimat asupra maretului popor indian, ei…suntem mai putini dar tot pe acolo de organizati ca si aia.
    Eu zic ca e de bine…e de bine rau. Unde naiba in europa mai poti tu sa vizitezi un stat exotic, oriental ca o republica bananiera, chiar in Miteleuropa ?
    Eu ma simt mandru si vreau o transfuzie! Are cineva niste sange grecesc grupa 0? Vreau sa inlatur si eu din vene impuritatile romanesti mostenite de prin strabuni.

      (Citează)

  5. poze vechi !!! :)) catelul galben este la mine de aproape 2 ani :) iar gaurile de la intrare nu mai exista, au pus un fel de marmura :) asa ca poti sa cauti alte minusuri acum, ca astea au fost rezolvate

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus