un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cea mai tare prezentare de la Romanian Developers Day

27 May 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Prezentarea AROBS Transilvania Software de la Romanian Developers Day-ul de anul acesta [Live Blogging De La Romanian Developers Day] a fost genială, dar în sensul amuzant al expresiei. Întâi a venit pe scenă un şef care a declarat că Silverlight pentru telefoanele mobile cu Windows Phone 7 este atât de uşor de utilizat şi programat, încât angajaţii sau au făcut nişte programe chiar în timpul lor liber!

În semn de mulţumire i-a luat cu ei la RoDevDay, în loc să-i pedepsească pentru faptul că au avut timp liber (iar dacă şi atunci tot au programat, de ce n-au făcut-o măcar pentru proiectele firmei?). Aşa că pe scenă a urcat “Florin”, care vorbea lent şi timid şi fără intonaţie, un mod total nerecomandat pentru o audienţă cufundată în bezna sălii, la ora 21:30 după o zi grea de muncă. Iar când devenea totul mai interesant, l-a întrerupt şeful pentru că nu mai era timp! Nu se face aşa ceva, oricât de mare ar fi fost criza.

Afară de pe scenă cu “Florin”, intra pe scenă “Dana”, colega lui de la AROBS, care, ceva mai sigură pe ea şi cu mai multă forţă în glas, a prezentat cum se face un GPS logger folosind Silverlight. Hot in a geeky kind of way, cum ar zice australienii..

Total întâmplător, am filmat întreaga scenă…

    3 comentarii

  1. Intotdeauna sunt amuzante prezentarile astea….. miroase a amatorism de la o posta, incepand cu slide-urile (copiate de la vreo alta prezentare, poate) pe jumatate traduse (daca te pui si traduci, pai traduci tot, nu lasi text in engleza) si terminand cu Florin, ala (ar fi bun un somnifer cu numele asta :D)

      (Citează)

    • Da, dar nu e vina lui Florin. El sunt sigur ca e un programator bun. La prezentari si conferinte vii insa cu oameni de comunicare buni, nu chiar cu cel a carui munca este prezentata. Iar cativa dintre cei prezenti erau maestri la asta.

        (Citează)

  2. A, n-am zis ca e vina lui Florin. E vina celui ce l-a trimis acolo. Ala ar trebui sa stie sa puna omul potrivit la locul potrivit ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus