un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceva bizar cu iPad-urile in Romania

15 Apr 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

ipad_300Urmăream preţurile la care eMag urma să aducă iPad-ul în România, cel mai ieftin model, cu memorie 16 GB, urmând să coste 2399 lei, adăugându-se câte 500 de lei pentru variantele cu 32 şi 64 GB. Se luau comenzi şi urma să fie disponibil la vânzare de azi, 15 aprilie. Asta era situaţia acum 2 zile.

Ieri văd o ştire pe Engadget. Lansarea în Europa a iPad-ului va fi amânată pe sfârşitul lui mai, deoarece acesta se vinde foarte bine în SUA şi au nevoie acolo de toate aparatele ce ies de pe banda de producţie. Pe eMag statusul a trecut în “Stoc epuizat. Nu se mai fac precomenzi până la confirmarea următorului transport“. Mă întreb dacă a venit până la urmă măcar acel prim transport.

iPad e singurul produs Apple care mi-ar plăcea să-l am. Un aparat mic, cu ecran de 10 inci, mi se pare tocmai bun pentru a sta pe net sau a scrie un email din pat sau ca să te uiţi la nişte fotografii atunci când ai trei minute de pierdut pentru că aştepţi să se încălzească ceva pe aragaz.

    6 comentarii

  1. De ce sa iti iei basina asta de ipad cand poti sa iti iei asta : http://www.engadget.com/2010/04/06/icds-tegra-2-powered-gemini-is-the-most-feature-complete-tablet/ , e mai jos si o comparatie intre el si ipad , si ii da clasa de departe , mai poti sa incerci si : http://www.pcgarage.ro/mini-laptop/asus/t101mt-blk010s-atom-n450-166ghz-7-starter/ sunt atat de multe alternative la ipadul ala incat nu stiu de ce se mai uita lumea la ele , poate pentru ca sunt bling bling asa …

      (Citează)

  2. @Linux: EEE-ul ala e ok. Dar as lua iPad-ul pentru ca vreau ceva simplu. Vreau sa mearga browsing si atat. Vreau doar sa trimit un mail si atat, sau sa vad niste fotografii. E singurul aparat la care nu m-ar deranja ca nu are multitasking. Pe cand la EEE-ul ala trebuie sa-i pui Windows, te freaca la cap cu updates, mai configurezi ceva, mai misti un driver, mai modifici un registry, mai te uiti de spatiu pe disc, etc. Le pot face pe toate, ma pricep, le rezolv repede… dar m-am saturat. As vrea ceva mai simplut pentru cateva minute de browsing in pat sau in alte situatii asemanatoare.

      (Citează)

  3. Eu zic sa astepti tableta google. Ai si telefonul cu android, deci un motiv in plus.

      (Citează)

  4. nu pot sa cred ca te atrage un gadget inutil care costa CAT UN LAPTOP. dumnezeule…e un ecran care face 5% din ce poate face un laptop si costa, repet, CAT UN LAPTOP. scuza ta e ca laptopurile/notebook-urile fac prea multe chestii? sfinte cacat.

      (Citează)

    • De ce sa nu ma atraga? Pentru ca e scump cat un laptop nu il voi cumpara, dar daca banii n-ar fi o problema, as lua unul, mai ales ca il iau strict pt alea “5% dintr-un laptop” pe care le face bine.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus