un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacia Duster, reteta succesului

4 Mar 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

2 comentarii

Eu unul mă aştept la un succes nebun pentru Dacia Duster. Are cele două elemente care o pot face o maşină de succes:

 1. E ieftină.
 2. E SUV.

Atât. Nu e nevoie de mai mult. România ar trebui să aibă SUV-ul şi pe stemă, la cât de populare sunt aici astfel de maşini, iar acum şi le poate permite oricine. Cu 11.000 de euro poţi să stai la semafor la acelaşi nivel ca şi cel cu Porsche Cayenne şi asta e suficient pentru majoritatea românilor. Cred că vor fi foarte mulţi dornici să dea 1000-2000 de euro în plus faţă de un Logan ca să ia un Duster. În străinătate e acelaşi lucru, Duster completează o gamă de succes.

Versiunile și prețurile sunt pe site-ul Dacia. Eu abia aștept să fac un drive test.

  2 comentarii

 1. Check this out.
  Film de prezentare facut in romania, dar postat pe site-ul dacia.de.
  La noi suv-ul e de mers pe sosea, la ei suv-ul este si pentru offroad.

    (Citează)

 2. se implineste visul de o viata al oricarui roman onest :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus