un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

wow, divort prin facebook

22 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Today, I checked my facebook, and my wife of 5 years was listed as single. I then write on her wall that it is ok to announce to be married. She writes back saying that we have to talk and to come to the kitchen. My wife divorced me over facebook. FML

Amuzant, nu? Nu, când te gândești că tipul era în casă cu nevastă-sa, dar vorbeau prin intermediul Facebook. Stătea fiecare pe laptop, el în dormitor, ea în bucătărie, iar apoi se miră că divorțează.

via fmylife.com

    2 comentarii

  1. Niciodata nu o sa inteleg nebunia de pe afara legata de facebook si twitter. Ar fi in stare sa faca si un copil via retelele astea sociale. Sunt mult mai “addicted” decat la noi si nu e normal pentru ei.

      (Citează)

    • De fapt e invers, noi inca nu am ajuns la acel nivel. Facebook si Twitter sunt de multi ani pe piata, dar la noi abia intra. Americanii le utilizeaza de mult, au calculatoare, au acces la net peste tot, vad si reclame la aceste servicii, sunt raspanditi pe o zona geografica mare si tb sa stea cumva in contact unul cu altul, asa ca Facebook, Twitter, MySpace si restul sunt pe val. Ar fi si la noi daca ar avea mai multi acces la net si ar sti sa le utilizeze.

      Sunt curios cati utilizatori de Facebook noi din Romania au aparut dupa reclama Vodafone. Iar acum, cu interfata in limba romana, e si mai simplu totul. Refresh.ro zice de 800.000 de romani pe Facebook (http://refresh.ro/2010/02/despre-facebook-zero-si-cei-peste-800-000-de-romani-prezenti-pe-facebook/). Pe Hi5 sunt 4 milioane de vizitatori unici pe luna, din Romania.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus