un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Una buna, una rea

17 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Daniela Crudu în emisiunea din 17 februarie. Femeile dotate ar trebui să poarte mereu astfel de haine decoltate, chiar dacă uneori ajung să fie considerate curve.

Daniela Crudu

Seara am văzut-o pe Anda Adam la televizor, la Acces Direct. Nu sunt expert în machiaje sau stilist, dar cred că de unele chestii, precum simplă decizie “arată bine / arată rău”, îşi poate da seama oricine. Și atunci Anda Adam de ce apare astfel în public, pe scenă? De exemplu nu înţeleg de ce ar vrea o femeie să-şi prindă părul într-o coadă care îi lungeşte fața, o face să pară cheală şi îi anulează complet avantajul de a avea un păr frumos, feminin. După mine, o femeie ar trebui să-şi prindă părul în coadă doar când are ceva treburi prin casă, când nu vrea să fie incomodată sau să-i cadă fire în oala cu ciorbă, şi atunci când se pregăteşte de o felaţie (deci cum ziceam, de-ale casei). În rest, fără coadă de cal! Ponytail bad!

Anda Adam

Anda Adam

În cazul particular al Andei Adam, fără coadă de cal şi fără ruj strident roşu pe o față albă la care ai părul blond spre alb. Şi că veni vorba, ce e cu bulanele alea? Cum treci de la un corp de invidiat la unul cu picioare mai groase decât ale unui bărbat? S-a expus la radiaţii Omega, că The Hulk? Mi se pare că o imită un pic pe Gwen Stefani (1, 2 și 3) şi pe Lady Gaga în videoclip.

Anda Adam

    11 comentarii

  1. Trebuie sa te contrazic in privinta corpului de “invidiat” al Andei Adam pentru ca n-a avut niciodata un corp de invidiat (niciodata de cand este in “lumina reflectoarelor”). E mica de statura si in bondoaca. Si nu poti sa compari pozele din fhm/playboy/alte reviste (cu siguranta “usor prelucrate”, lumini/umbre de studio, etc) cu o aparitie live.

      (Citează)

  2. Hai sa-ti zic eu o poveste cu Crudu asta. Era invitata intr-un local din Arad pe post de MC-ista/DJ-itza si cacate superficiale… eu nu stiam cine-i tipa dar mi-au zis prietenii cu care eram acolo. Vine tipa, merge la pupitru DJ-ului langa care aveam masa. Eu, indignat ca asta primeste bani, strigam “NU ESTI VEDETA” dar nu ma auzea (muzica, alea alea), iar la un moment dat se uita la mine si ii fac semn sa-mi faca nota. Si-a intors imediat privirile si si-a vazut de ale ei. CUNT

      (Citează)

    • @rats: am mai auzit ca se comporta nasol ca MC, cere bani multi, isi aduce prietenii sa bea pe gratis. Dar na, problema patronilor de localuri.
      @brontozaurel: sa stii ca inca n-am gasit o femeie care sa zica despre alta femeie “da, asta arata bine, mi-ar placea sa fiu si eu ca ea”. Toate au ceva de comentat referitor la reprezentatele aceluiasi sex.
      @nashu_mare: stii de ladder theory? Merita citit: http://www.laddertheory.com/
      @ipo: o poti vedea clar in Playboy, faza aia din emisiune oricum nu arata nimic, ca orice femeie pare a avea sani atunci cand ridica mainile in sus.

        (Citează)

  3. Mie mi se pare ca parul e singurul lucru care arata bine la a doua tipa (Anda Adam – I scrolled a bit to make sure, am mai auzit de cele doua, dar n-am asociat niciodata numele cu vreo mutra). In rest mi se pare ca arata oribil. Prima tipa ar arata bine la fata cu parul desfacut, pacat de ce i-au facut la ochi. Dar nu mi plac sanii ei, scarbos de mari. Ma face sa ma gandesc la mulsul vacii… cu tot cu mirosul de balegar asociat grajdului.

      (Citează)

  4. I would still do her.

      (Citează)

  5. Eu nu ma gandesc la mulsul vacii cand ma uit la bidoanele Danielei, ci la altceva. Daca bagi ceva, nu spui ce, intre ele, scartaie ca un cauciuc daca ai si prezervativ? :P

    Pentru conformitate: http://www.youtube.com/watch?v=6jns1i73BGg

      (Citează)

  6. Greseala ta e ca folosesti prezervativ acolo, nu a ei.

      (Citează)

  7. Daniela este din curentul nou de pseudovedete. Sa o vedem si pe ea peste vreo 10 ani. Dar corect, Anda Adam frizează ridicolul. Este greu să fii original.

      (Citează)

    • Nu cred ca ai ce vedea peste 10 ani. Nu canta, nu picteaza, nu e casatorita cu Iri. Arata bine acum, dupa ce trece… trece.

        (Citează)

  8. @radu: Si eu pot sa scriu asa ceva, doar ca un pic altfel. In principiu sunt niste observatii corecte dar aplicabilitatea este mai mica de 100%.

      (Citează)

  9. Daniela Crudu este foarte frumoasa

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus