un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O poti avea pe Olivia cu doar 175 de lei

10 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

O poţi lua acasă oricând pe Olivia şi e chiar ieftină la banii ăştia, putând să stai oricând gol călare pe ea. Atâta doar că, dacă vă aşteptaţi la o femeie, veţi fi dezamăgiţi: Olivia este un set de scaun WC, rezervor, mecanism şi capac, vândut de Dedeman. Iar dacă ai două băi şi vrei s-o pui în ambele, nu-i nimic, o poţi cere şi pe Diana, care la 220 de lei oferă aceleaşi lucruri, dar probabil că te relaxează mai bine.

Nu-mi dau seama de motivul pentru care cineva ar pune vaselor de WC nume de femei. Dintr-o dată îţi alungi ceva potenţiali clienţi, pentru că mă îndoiesc că vreo femeie numită Olivia sau Diana va cumpăra aşa ceva. Probabil se va simţi jignită şi va pleca din magazin. Atât îţi trebuie, să cumperi un din ăsta şi să-l aduci acasă la nevastă fără să rupi toate etichetele pe care e scris numele produsului.

    2 comentarii

  1. imaginează-È›i ziua în care creatorul lor a venit acasă, È™i-a sărutat soÈ›ia È™i i-a zis: “dragă, am denumit o budă după tine”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus