un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gymkhana infomercial cu Ken Block

6 Feb 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

3 comentarii

Văzută azi dimineață la Pro Motor. Când a ieșit din hală și derapa spre apă am crezut că până acolo i-a fost. E o reclamă la DC Shoes. Urmăriți full screen la 720p dacă vă ține banda.

  3 comentarii

 1. Am vazut reclama în urmă cu ceva vreme. Este întradevăr spectaculoasă dar şi bugetul a fost pe măsură. Acum Ken Block a renunţat la Subaru Impreza pentru Ford Fiesta preparat de curse http://dragmas.blogspot.com/2010/01/ford-fiesta-rally-car-pe-mainile-lui.html

    (Citează)

 2. Ken Block oricum are unele din cele mai spectaculoase clip-uri, a avut si unul pentru Top Gear care era foarte bine facut.
  Mie mi se parea mai riscant cand trecea pe langa acele vagoane… asa in apa daca se ducea avea sanse mai mari sa iasa pe cand daca lua unu din ala inainte… nu se stie ce acordeon se facea din acel Subaru.

    (Citează)

 3. nu e bine sa promovezi astfel de video-uri cand e atata zapada in jur :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus