un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce isi cere Tiger Woods scuze?

20 Feb 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Cea mai mare ştire de ieri [CNN] a fost că Tiger Woods şi-a cerut scuze lumii întregi pentru faptul că şi-a înşelat nevasta şi şi-a dezamăgit fanii. Ce rost are? De ce mi-ar pasă mie că Tiger regretă sau nu faptul că şi-a tras-o şi cu alte femei? Să-i ceară scuze nevestei, soacrei, copiilor, agentului sau, sponsorului, stomatologului şi tipului care îi cară crosele pe terenul de golf, dar nu în faţa camerelor TV.

“I know I have bitterly disappointed all of you” – de ce? Că are o grămadă de bani şi i-a folosit ca să şi-o tragă cu femei marfă, chiar dacă şi nevastă-sa e fotomodel din ţările nordice (deci bunăciune)? Păi eu nu mă simt dezamăgit. Probabil că majoritatea bărbaţilor pentru asta trag tare în viaţă, ca să aibă bani şi femei marfă (că veni vorba, oare pentru ce trag tare femeile?).

Mie îmi place golful şi mă uitam la campionate când prindeam ceva pe Eurosport. De la Tiger Woods nu vreau altceva decât să lovească mingea cât mai bine. E artist pe terenul de golf și i-am apreciat mereu talentul. În rest, dacă îşi înşeală nevasta e problema lui şi trebuie să o rezolve în familie (deşi expresia “a obţinut birdie-ul” capăta noi sensuri pentru Tiger); dacă noaptea e Batman sau asasin plătit pentru mafie, din nou, problema lui dacă îl arestează poliţia şi îl bagă la zdup. N-am nevoie de scuze lacrimogene la televizor pentru ceva ce face omul în particular.

Culmea e că vedetele mereu se plâng despre cum paparazzi le urmăresc fiecare pas şi îi fotografiază în toate momentele intime ale vieţii lor. Iar când au o problemă, ce fac? Repede la televizor să ne spălăm rufele în public!

    6 comentarii

  1. Imagine. Sunt sigur ca nu a fost hotararea lui sa faca asta un anunt public.

      (Citează)

    • Face greseala sa creada ca imaginea lui nu este direct legata de performantele sportive, ci de ce ii trece prin pat. Daca nu mai da bine la gaura (aia din iarba, desigur – interesant cate analogii se pot face intre golf si sex), nu va mai sti nimeni de el oricum.

        (Citează)

  2. Femeile trag și ele tare ca să aibă bani şi femei marfă (duh), nimic nu știi.

      (Citează)

  3. O face pentru bani, pe care ii are majoritatea din reclame, nu neaparat din activitatea sportiva. Acolo conteaza imaginea de baiat bun.

    In alta ordine de idei, nea_caisa are dreptate. Uita-te la numarul 59 aici.

      (Citează)

  4. Presupun ca a facut acest gest pentru ca a fost un scandal intens mediatizat. Vorbim de Tiger Woods – cel mai bine platit sportiv al planetei, un model pentru multe persoane.
    Bineinteles ca scuzele nu valoreaza nimic si ce face cu viata lui este problema sa dar traim intr-o societate de consum unde barfele sau slabiciunile celorlalti sunt la mare pret.

      (Citează)

    • De exemplu mie nu-mi pasa nici daca Michael Jackson era pedofil sau nu. Il apreciam ca artist, restul problemelor sunt treaba politiei.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus