un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O melodie Beatles – 500k USD ca sa o pui la televizor?

25 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

O ştire de pe PerezHilton.com vorbeşte despre cum a mai cheltuit Conan O’Brien banii NBC-ului, înainte de a i se anula talk-show-ul. Pe scurt, l-a invitat pe Tom Hanks în emisiunea sa, iar faptul că acesta a intrat în platou pe sunetul melodiei Lovely Rita a celor de la Beatles a costat jumătate de milion de dolari. Atât costă drepturile de difuzare la televizor pentru un cântec Beatles şi trebuie plătite de fiecare dată când se utilizează o melodie de-a lor.

Mi se pare o sumă mult prea mare pentru situaţia curentă. Orice ar avea Conan O’Brian de împărţit cu NBC-ul după ce l-au concediat pentru a-l aduce pe Jay Leno de la acea oră, mă miră că a avut dreptul de a cheltui atâţia bani din fondurile televiziunii. Nici prin contract nu cred că i-ar da cineva mâna liberă la acest capitol, orice televiziune ar prefera să aibă control sau măcar drept de veto asupra cheltuielilor de acest tip, mai ales dacă sunt astfel de sume exorbitante în discuție. Dar în lipsa altor date, îl cred pe Perez Hilton şi rămân uimit.

    3 comentarii

  1. a recunoscut deja ca sunt farse si ca nu a cheltuit nimic din banii aia :) oricum faza cu “lenesul” care arunca icre pe un Picasso a fost dementa, iar “bugatti mouse” devine o sa ramana in istoria televiziunii :)

      (Citează)

  2. Cum spune si primul comentator – faza cu Bugatti a devenit, deja, antologica. De cand cu aceasta disputa m-am uitat si eu putin sa vad ce poate Conan O Brien si mi se pare mult mai “slabut” fata de Jay Leno si chiar nu inteleg de ce au mers pe mana lui. Mi-as dori si eu o concediere ca a lui cu 45 de milioane dolari in daune.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus