un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In sfarsit, un Seat care sa-mi placa

7 Jan 2010  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

9 comentarii

Seat Exeo

Seat Exeo, berlină cu 4 uși. Seamănă izbitor cu un model mai vechi de Audi A4 (poza de jos), dar asta nu e ceva rău. Pornește de la 16.500 de euro.

a4_379

  9 comentarii

 1. Heh… e un A4… deh, e criza ….

    (Citează)

 2. Exceptand forma lampilor, mie mi se pare ca seamana mai mult cu Passat http://www.seriouswheels.com/pics-2007/2007-Volkswagen-Passat-R36-R36-Rear-Angle-1280×960.jpg

    (Citează)

 3. Seamana si cu ala, dar parca mai degraba are spatele compact, lat si in sus ca la A4 din acea generatie.

  http://www.leasetrader.com/photos/actual131013/640×480/2008-Audi-A4-2.0T-Gray.jpeg

    (Citează)

 4. Seamana cu A4 de generatia trecuta tocmai pentru ca Exeo este aceeasi masina, cu mici modificari de design. Practic cumperi un A4 mai vechi cu un pret mai mic si cu emblema Seat.

    (Citează)

 5. Da, asa am auzit si eu, ca e un A4 cu alta caroserie. Mi se pare ca si interiorul e identic, inafara de volan

    (Citează)

 6. Interesanta descoperirea ta, nu m-as fi gandit ca este chiar un A4 B7 cu sigla SEAT desi toata lumea recunoaste asta (VW, SEAT si AUDI) :|

    (Citează)

  • Seat recunoste urmatoarele pe site-ul oficial:

   Cu noul SEAT Exeo am îndrăznit să ne forţăm propriile limite şi să mai facem un pas într-o direcţie nouă: am contopit esenţa distinctă SEAT cu un nivel maxim al calităţii, cea mai avansată tehnologie, un dinamism de excepţie şi o sportivitate subtilă, toate într-un automobil de maxim rafinament.

   Noul SEAT Exeo este un veritabil punct de reper în gama modelelor SEAT şi un indicator al progresului la care am ajuns în domeniul calităţii, designului şi performanţelor ireproşabile. Acest automobil reprezintă combinaţia matură între cele mai bune materiale, de tehnologii ultramoderne, un design sofisticat şi de dinamismul şi performanţele inconfundabile ale mărcii noastre. Toate acestea îl fac pur şi simplu perfect.

   Si continua cu astfel de cuvinte mari pentru o masina copiata dupa alta. Seat.ro

     (Citează)

 7. Du-te la orice dealer SEAT si intreaba chestia asta. Banuiam ca te gandesti si tu ca nu o sa apara pe site ‘Noul Seat Exeo este vechea generatie de Audi A4’ …

    (Citează)

 8. Ar trebui, eu as fi incantat sa aflu ca s-a pornit de la Audi A4.

  In fine, bravo mie ca am avut dreptate cand am sesizat asemanarea si am ghicit si modelul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus