un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sa tot cumperi telefon

20 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

crbl_300Nu știu alții cum sunt, dar eu când îl văd pe Corbul cu mutra asta, numai telefon de la Vodafone nu-mi vine să cumpăr. Dar sunt sigur că se duc de pe raft ca pâinea caldă…

    4 comentarii

  1. Se duc de pe raft ca painea calda dar nu din cauza reclamei cu nene din foto. CBRL si-a aratat fata de dur in emisiunea aceea filmata in Panama. Se proclama lup pe din afara dar are sulfet de oaie. :)

      (Citează)

  2. Rataciti in Panama a fost o emisiune ratacita si prin programul meu TV, deoarece n-am gasit-o niciodata. In afara de 15 minute din primul episod nu am vazut nici un altul, in general din cauza ca nu stiam la ce ora se difuzeaza si pentru ca rareori verific ce e pe Kanal D. Vina lor ca n-au stiut sa-si faca publicitate.

      (Citează)

  3. vai nu pot sa-l suport pe crbl asta… puya e de mii de ori mai interesant in reclama desi nu e cine stie ce geniu nici ala.dar vorba aia, se vinde la fel cum se vinde si seria cu twilight pentru ca e edward (vaffan)cullen, asa cum se vindea si RBD acum cativa ani, etc

      (Citează)

  4. Ramona Badescu mi se pare in plus in acele reclame, nu stiu cat de vedeta este ea pentru romani. Cred ca puteau gasi pe cineva mai bun in locul ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus