un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O alternativa la Adobe Acrobat Professional?

10 Dec 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

M-am săturat de Adobe Acrobat, prea mult bloatware. În loc de Reader pot folosi foarte bine alternativa FoxIt Reader, dar în loc de Professional ce program să utilizez? Cu alte cuvinte, cu ce fac PDF-uri? Freeware ar fi ideal. Şi să nu ocupe mult spaţiu, că nu văd de ce trebuie să consum 1,5 GB de hard disk doar ca să fac PDF-uri.

  13 comentarii

 1. Open Office are optiunea de export in pdf. Pentru crearea de pdf-uri simple ( text si poze ) e foarte bun. Pentru chestii mai complexe… nu stiu.

  Pe de alta parte parca exista si versiunea pro de la foxit cu care poti sa creezi pdf-uri, evident pe bani.

    (Citează)

 2. Nu, am nevoie de instalarea ca o imprimanta, sa pot face PDF-uri din orice. Asa in Office 2007 am optiunea de salvare in PDF, foarte buna, dar imi trebuie si pt alte programe. Cred…

    (Citează)

 3. Folosesc PrimoPDF, este gratuit, se instaleaza ca imprimanta, poti face PDF-uri din orice soft cu optiunea de Print.
  SImplu, micut, face treaba buna.

    (Citează)

 4. BullZip PDF printer

    (Citează)

 5. Deci printer vroiai… am si din ala :D : doPDF ( V6 )

    (Citează)

 6. Incearca CutePDF. Se instaleaza ca printer si e mult mai rapid ca Acrobat.

  E chiar… cute :)

    (Citează)

 7. cutepdf , light and smart ;)

    (Citează)

 8. Primopdf, freeware sau nitropdf, pe bani. Primul este folosit in facultate la mine, deci inseamna ca te poti baza pe el. Nitro pdf a putut sa-mi rezolve cam tot ce am avut nevoie, singurul minus e aspectul care e acelasi ca la word 2007. De ce, nu stiu.

    (Citează)

 9. GhostScript. Opensource, cross-platform. Pe el sunt bazate majoritatea solutiilor non-Adobe.

    (Citează)

 10. Mersi frumos. Voi incepe sa ma uit peste ele si aleg ceva din cele recomandate.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus