un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Frauda e cautata si pe Internet

13 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Un AdSense văzut azi pe net. S-au mişcat rapid.
fraudare_474

La televizor vorbea un nene despre faptul că e important să se repete turul 2 al alegerilor. Românii trebuie să ştie că preşedintele, indiferent cine ar fi el, a fost ales fără suspiciuni de fraudă. Şi o spunea cu aşa o uşurinţă de parcă repetarea alegerilor n-ar fi presupus un efort de câteva milioane de euro şi de parcă fraudele nu s-ar putea repeta la fel de uşor. Mă întreb unde îi găsesc televiziunile pe toţi “experţii” ăştia de weekend.

La Antena 3 am auzit în treacăt un sondaj care spunea că dacă s-ar repeta turul 2, 54% dintre români ar vota cu Geoană. Iar majoritatea ar prefera ca PSD cu PNL şi cu UDMR să facă guvernul. Păi mai contează? Acelaşi lucru îl spuneau sondajele şi înainte de alegeri, că Geoană va câştiga şi că guvernul îl vor face ei. Surpriză, a ieşit Băsescu. În plus, sondajele se fac în România, unde la voturi a câştigat Geoană, dar diaspora a făcut diferenţa, unde nu se fac sondaje. Trebuie să fii idiot să te mai iei după ele acum.

Mie mi-a plăcut de Vadim, care a declarat că ar trebui să se repete și turul 1, dacă tot o luăm cu repetatul alegerilor.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus