un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMag da reduceri mari de Revelion

31 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

eMag anunţă reduceri mari de preţ în noaptea de Revelion pentru câteva produse ce vor fi anunţate ulterior. De la ora 0:00 şi până la 6 dimineaţa vor fi discounturi între 25% şi 50% la produse din categoriile Televizoare, Telefoane PDA, Laptopuri, DVD Playere, HDD externe, Monitoare LCD şi alte câteva. Le găsiți pe eMag.ro în stânga paginii.

Din câte înţeleg, produsele vor fi anunţate atunci, pe loc, discountul va fi valabil câteva minute şi în limita stocului. Trebuie să fii pe fază şi să dai rapid comanda, iar dacă înainte de pasul final al comenzii online îţi apare ca fiind înregistrat discountul când se face totalul cu ce ai de plătit, atunci ai avut noroc (citiți regulamentul!).

Prin urmare cei care fac revelionul acasă ar putea arunca şi câte un ochi pe site. Nu strică un televizor cu 25% reducere sau un smartphone cu 50%, dacă vor fi şi modele bune, chit că le luaţi doar ca să le revindeţi apoi cu un mic profit. Pe mine de exemplu m-ar tenta o ramă foto cu 40% discount sau un netbook cu 30%, dar nu voi fi acasă pentru a le prinde.

    1 comentariu

  1. Nu ai pierdut nimic, numai prostii de produse…si foarte putine

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus