un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ajutor cu o pagina de comentarii

19 Dec 2009  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Deseori verific blogul de pe mobil ca să văd dacă sunt comentarii noi. Nu e foarte practic, pentru că încarc tot blogul doar ca să mă uit la acel “Ultimele comentarii” din sidebar-ul pe care îl vedeţi în dreapta. Prin urmare aş dori ca la o anumită adresă (de exemplu “nwradu.ro/robotron.php”) să se genereze o listă cu cele mai recente 10 comentarii, data, ora şi autorul lor. Aceasta pagina aş accesa-o direct de pe mobil şi s-ar încărca rapid şi simplu, fiind vorba doar de text şi atât, fără header, sidebar sau nimic altceva în ea.

Problema este că mă pricep la WordPress şi PHP la fel cum mă pricep la zburat avioane, adică puţin spre deloc. Mă poate ajuta cineva cu nişte indicii despre cum ar trebui făcută o astfel de modificare? Dacă propuneţi cod PHP, vă rog trimiteţi-l pe mail la contact [at] nwradu.ro

    8 comentarii

  1. Nu merge sa urmaresti RSS la comentarii? Sau mai simplu. La fiecare comentariu eu primesc automat si instant un e-mail cu tot textul comentariului, la ce articol a fost facut, ora, etc. Asa e la Blogger, dar poate si la WordPress e ceva similar? Telefonul verifica e-mailurile o data pe ora.

      (Citează)

  2. Rss-ul se actualizeaza cam greu, nu e ceva instant. Pe telefon as primi mailurile instant, dar ar fi cam multe mailuri pe zi. E cam ultima solutie asta.

      (Citează)

  3.   (Citează)

  4. De ce nu ceri ajutor pe forumul bloggerilor, sigur te poate ajute cineva acolo http://forumulbloggerilor.ro/

      (Citează)

  5. Ti-am trimis un mail, mai esti interesat?

      (Citează)

  6. @Vlad: daca te referi la un link exchange, nu, multumesc. Am pus la linkuri doar cateva bloguri pe care chiar le urmaresc si le recomand. Consider ca blogroll-ul ma reprezinta in egala masura ca si alte informatii despre mine si deci nu vreau sa recomand alte site-uri despre care nu stiu nimic. Ma gandesc sa-l scot de tot, il tin doar ca recomandare, nu ca sursa de trafic pt cei vizati.

      (Citează)

  7. Nu, ma refer la mailul in care ma ofeream sa te ajut cu problema pe care o ai tu aici.
    Am facut deja un mic script si voiam sa stiu daca mai ai nevoie de el.

      (Citează)

  8. M-am uitat si in Spam si tot nu am nici un mail de la tine. Mai trimite-l odata, te rog, de pe adresa cu care ai postat aici si il caut pe unde ajunge.

    Ma refeream la un mail de la alt Vlad care vroia link exchange, de aici confuzia.

    S-a dovedit ca eu eram obisnuit cu delay-ul din Google Reader atunci cand e vorba de actualizat niste feeduri. Daca accesez direct feed-ul de comentarii al blogului, e ok, face ceea ce vroiam eu. Asa ca nu mai caut in mod special o solutie, desi as fi interesat dpdv academic sa vad cum se poate pune in practica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus