un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De cate ori ati avut viteza in aceasta curba?

15 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

De câte ori văd accidente mortale prin București, îmi aduc aminte de un coleg care îmi spunea că în oraș nu poți muri în accident auto. Eh nu, uite că se poate întâmpla chiar și pe bulevardele mari.

    12 comentarii

  1. Stii ce e aiurea? Ca din cauza unui smecheras mor oameni nevinovati.

      (Citează)

  2. astia nu erau nevinovati. cand te urci cu un imbecil la volan ai partea ta din vina.

      (Citează)

  3. de foarte putine ori. pentru ca ziua e mereu aglomeratie acolo.

      (Citează)

  4. În timpul zilei nu poți să mergi cu viteză pentru în curba aia pt. că majoritatea șoferilor nu-și păstrează banda și merg cum îi taie neuronul și trebuie să-i eviți.

    Iar noaptea nu prea circul pe acolo.

    Scenariul este clasic – se dă un nepriceput ce vrea să impresioneze 2 fete dornice de acțiune. În loc să le impresioneze cu iq-ul și eventual cu echipamentul din dotare se rupe în figuri la propriu cu mașina.

    Bine că nu era nimeni la trecerea de pietoni.

      (Citează)

  5. Bemveee frate , eu ma bucur ca e cu unul mai putin pe strazi , deja ma simt mai in siguranta :)

      (Citează)

  6. nenea Linux, asa-i ca te-ai uitat cu atentie la filmulet?

      (Citează)

  7. adica ?

    Un cazan de bemveu lovit lateral si reparat care cand a lovit un stalp s-a rupt in doua.

    Din pacate 2 persoane au murit din inconstienta alteia ….

      (Citează)

  8. Hmm, de cate ori am mers pe acolo ziua si se prindea verde la semafor, curba se ia cu 80 la ora. Noaptea sau in weekend de multe ori sunt suficient de putine masini incat sa-i dai viteza. Daca e si ud sau polei… e de rau. Bine ca nu a fost cineva pe trotuar, ca de obicei pietonii isi asteapta randul chiar pe marginea trotuarului, nu se dau deloc mai in spate.

      (Citează)

  9. Acum si tu… Unde ar trebui sa stea pietonii, la 100 de m de bordura?

      (Citează)

  10. La 2 metri mai in spate, eventual dupa stalpul acela solid, nu in fata lui.

      (Citează)

  11. @add – de multe ori se intampla sa nu stii ce-i trece soferului prin neuronul singuratic. Iar daca esti fata, s-ar putea sa vrea sa te impresioneze, rugamintile tale cu las-o mai incet s-ar putea sa-l intarate mai mult, sa creada ca e pe drumul cel bun. Si se trezste putin mai tarziu, el pe banca acuzatilor, pasagerii in costum de scandura.

      (Citează)

  12. Asa e, unii oameni nu inteleg cuvantul NU, mai ales cand vine de la o femeie. Cred ca doar e speriata si vai ce cool sunt ei pentru ca au facut-o astfel.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus