un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa sperii un conductor de metrou

4 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Până acum m-am gândit la două metode, ambele de aplicat atunci când intră metroul în staţie:

  1. Când vine metroul spre tine te fereşti de parcă ţi-ar fi frică de el. Stai lipit de o coloană, iei o figură speriată şi ţii şi mâna ridicată la ochi sau la cap, ca şi cum ai vrea să te fereşti de ceva rău. Aşteaptă până când trece trenul pe lângă tine. Pentru efect maxim asta trebuie făcută mai spre capătul staţiei, ca să treacă trenul cu viteză mică pe lângă tine, dar totuși să pari paralizat de frică.
  2. Prefă-te că vrei să sari în faÈ›a metroului. Asta înseamnă să stai pe peron în poziÅ£ie de “broască”, că la săritura de pe loc de la gimnastica din liceu. Sau în poziÅ£ie “gata de start”, cu picioarele un pic depărtate ÅŸi mâinile în faţă ÅŸi în spate, ca ÅŸi cum te-ai pregăti să o iei la fugă. Aici e bine de stat mai la începutul staÅ£iei, ca să le faci conductorilor surpriza imediat ce intră trenul în staÅ£ie.

Privirea conductorilor e nepreţuită, în ambele cazuri. Şi că veni vorba, ştie cineva de ce se numesc conductori? De ce nu conducători de tren? Că doar nu conduc curentul electric, ca firele MYF sau FY.

Vorbim doar teoretic, nu speriaţi oamenii, mai ales că unele glume pot avea consecinţe urâte.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus