un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu ce mi-am mai ocupat timpul

15 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am destul de multe subiecte şi fotografii de pus pe blog, dar zilele acestea toate momentele libere mi-au fost acaparate de două elemente subversive:

  1. Seria de cărţi Night’s Dawn a lui Peter Hamilton, un SF complex, mai mare şi decât Steaua Pandorei. Îmi place cum scrie Hamilton, am citit seria Pandorei, am citit primele 2 cărţi din trilogia Void şi aştept să o publice şi pe ultima, iar între timp am trecut la primele sale cărţi. Tot pe diverse planete, tot cu multe personaje, cu un conflict între oameni şi sufletele celor morţi care găsesc o cale să se întoarcă în lumea noastră, posedând corpurile oamenilor. Şi e mult de citit, de câteva săptămâni tot trag tare, dar abia termin volumul 2 din cele 3. Detalii pe Wikipedia, pentru curioși.
  2. Dragon Age Origins, un RPG făcut de Bioware în stilul Knights of the Old Republic şi Jade Empire, dar mai cu monştri, cavaleri şi săbii. Abia l-am început, dar te prinde şi vrei să vezi ce se mai întâmplă în continuare şi unde vei ajunge. Nu m-am mai jucat de mult pe calculator, dar ăsta merită. Şi mai am şi Call of Duty Modern Warfare 2 aşteptându-mă.

    3 comentarii

  1. M-am apucat si eu de COD, e foarte tare. Nu e un joc deschis, mergi printr-un “labirint”, dar e realizat ochei. Am instalat si Dragon Age, dar mi-e frica sa ma apuc, pierd prea mult timp cu jocurile de genul asta. :)

      (Citează)

  2. CoD merita. Cam scurt, dar cum m-am apucat de el n-am putut sa-l las pana nu l-am terminat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus