un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cateva fotografii reusite de la munte

30 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

1. Pe drumul dintre satul Sâmbăta de Sus şi Mănăstirea Brancoveanu.
Road to Sambata

2. Acelaşi loc, altă perspectivă şi alt mod de evaluarea a luminii în cameră.
Road to Sambata

3. Apus de soare la Poiana BraÅŸov cu forma brazilor peste cerul roÅŸu.
Fire sunset in Poiana Brasov

4. AcelaÅŸi loc, alt brad.
Fire sunset in Poiana Brasov

5. Un porumbel bând apă stătută dintr-o arteziană de la Sâmbăta (pare mort, dar nu e, tocmai aterizase. Așa beau porumbeii apa, de zici că se spală pe cap). Cred că dacă ar fi băut un om, şi-ar fi vărsat maţele vreo 2 zile la rând. Porumbeii însă nu aveau nimic. Şi cică noi suntem vârful evoluţiei.
Pidgeon Drinking From Bad Water

6. Mănăstirea Sinaia.
Sinaia Monastery

7. O pisică ce stătea de cealaltă parte a geamului de la restaurantul unde luam micul dejun.
Cat close-up

Fotografiile nu sunt modificate în nici un fel. Sunt curios cum ar fi arătat cu senzorul mult mai sensibil al unui DSLR și dacă ar fi ieșit culorile mai expresive. Le-am făcut cu un Canon S5 IS, unele pe Spot, alte detalii pe Flickr.

    7 comentarii

  1. imi place a doua foarte mult… ce sentiment placut ai cand stii ca esti singur singurel pe atata intindere… superb…

      (Citează)

  2. Superbe. Imi plac mult primele 3 foto.

      (Citează)

  3. Imi plac primele doua. Am avut ocazia de a merge pe un drum pe care nu mai mergea nimeni. Timp de 40 de minute nu am vazut nici macar o masina, pe niciun sens de mers, doar cateva carute, dar recunosc ca nu am avut parte de un astfel de peisaj.

      (Citează)

  4. Misto

      (Citează)

  5. Faine poze.
    Bravo!

      (Citează)

    • Suna interesant, poate ma bag si eu daca am timp sa respect cerintele. Mai rau e ca degeaba am un aparat, subiect bun de fotografiat gasesc mai rar in oras, mergand intre casa si munca (asta daca nu ma fotografiez si eu gol langa geam, ca R.R. :P)

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus