un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cainii cu o misiune

30 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Îmi plac câinii vagabonzi care au o misiune. Îi vezi pe stradă cum merg cu pas grăbit printre oameni şi maşini spre o ţintă ştiută doar de ei. Nu se uită în stânga şi în dreapta, nu se opresc să miroasă nici un tomberon sau să urineze pe vreo roată, nu latră, nu le pasă de alţi câini. Echivalentul ar fi felul în care merge un om care a întârziat zdravăn la muncă sau care se grăbeşte acasă pentru că îi este bolnav copilul. Dar un câine unde poate să meargă? Are treabă urgentă la bârlog? L-a sunat căţeaua pe mobil? De câte ori văd un câine din acesta care merge ca posedat un cartier întreg mă întreb ce o avea şi unde se duce. Ciudată specie.

  3 comentarii

 1. heh, ai dreptate, cat as vrea sa stiu la ce se gandeste un patruped in unul din momentele alea. :D

    (Citează)

 2. Cel mai probabil la mancare. E de bază. Sunt câini cărora le dau anumiţi oameni de mâncare la anumite ore sau au simţit/auzit de haleală în altă parte.

    (Citează)

 3. mor de ras =))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus