un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Basescu loveste genial

10 Nov 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

De mult n-am mai râs aşa bine. E un pic ironic la adresa televiziunilor să găseşti în campania electorală parodii mai bune decât cele pe care le încearcă Cârcotaşii sau Bendeac, dar nu mă miră având în vedere calitatea proastă a emisiunilor româneşti. E ilogic şi faptul că Băsescu se bate cu câţiva realizatori TV, în loc să se bată cu contracandidaţii săi sau cu acuzaţiile ce i se aduc. Mai bine ar explica de unde are atâţia bani şi de ce ia atâtea decizii greşite/idioate, că de făcut mişto de Stan şi laptopul său e simplu.

Alta şi mai tare e parodia de mai jos după celebra scenă cu Hitler. Astea sunt mereu marfă, dar asta anti-Basescu e gândită bine. Alea cu datul foc la pantofi şi la apartamentul de 800.000 de euro, cu cheliosul şi afoana de parlamentar european, sincronizarea cu pronunţarea numelui Stalin… operă de artă.

  4 comentarii

 1. te uiti acum la sinteza zilei :P?

    (Citează)

 2. Sunt geniale, dar au fost date undeva la televizor?

    (Citează)

 3. Da, la Sinteza Zilei s-au uitat chiar cei parodiati la ele si au comentat. Pe cel cu Hitler l-am gasit pe Hotnews si apoi l-au dat si la Sinteza Zilei la final.

  @alex: primele clipuri le-am vazut acolo, da.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus