un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mallul AFI Palace Cotroceni se deschide pe 29 octombrie

4 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

E vorba de mall-ul aflat la intersecţia bulevardelor Timişoara şi Vasile Milea, mai aproape de Răzoare decât este Plaza România. Din ce scrie pe site-ul oficial, deja s-a închiriat 93% din suprafaţa comercială, aşa că acest mall nu va suferi de criză. Nu mă aştept ca la lansare să fie deschise mai mult de 50% din magazine, nici un mall nu s-a lansat cu magazinele integrat pregătite (Plaza era mai mult în lucru la deschidere), dar până în Crăciun probabil va merita vizitat.

Interesante sunt alte chestii cu care se laudă mall-ul, mai exact:

The entertainment area will benefit of the biggest carting track and the biggest ice rink placed în a shopping center, a bike track, a climbing wall, a lake with automatic boats for children, kids playground, 20 screens cinema- a city of cinemas, the first IMAX (3D cinema) în România, 2 casinos, a laser tag arenă, an exhibition area and all different kind of attractions for our visitors, all în the heart of the city.

Sunt curios să văd ce se înţelege prin circuit de carting, traseu de biciclete şi lac în interiorul unui mall. Bizar numele, “– Unde ești mă? – Uite prin AFI Palace, caut niște pantaloni“.

    3 comentarii

  1. yesss! de-abia astept, e fix vizavi de mine si inseamna c-o sa am supermarket si food court aproape, in sfarsit.

      (Citează)

  2. IMAXu’ ala ma va face sa merg din nou la cinema. Am trecut prin zona acum doua saptamani si mai erau niste schele pe exterior, dar cred ca va fi gata la timp.

      (Citează)

  3. iti dai seama ca va fii un circuit de carting cam cat e patinoarul din Liberty Center :) Asa se laudau si aia inainte si cand l-am vazut cat era m-a pleznit rasul

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus