un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Afacerea Iordanescu

23 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe 6 octombrie Anghel Iordănescu, antrenorul “pupă-icoana”, şi cu Gabriel Oprea au anunţat că-l vor susţine pe Traian Băsescu la alegeri, deşi amândoi erau membrii PSD în acel moment. Zilele trecute Nicolae Onțanu, primarul PSD al sectorului 2, a anunţat acelaşi lucru, că Băsescu este conducătorul ce ne poate salva şi că îl susţine deplin. Toţi trei au fost excluşi din PSD. Astăzi toţi trei au fost înaintaţi în grad de către Traian Băsescu, căci în caz că nu știați toți trei aveau deja grad militar.

E clară manevra, nu? Iordănescu a devenit general-maior cu două stele, Onțanu la fel, iar Oprea a devenit general cu patru stele. Nu sună rău. Nu vă închipuiţi că asta înseamnă nişte bani în plus la soldă sau la pensie, veniţi din partea armatei. Iordănescu oricum mi se pare că e milionar în euro şi nici ceilalţi nu cred că stau prea rău. Dar gradul le deschide o grămadă de noi uşi şi de relaţii în toate domeniile posibile, căci România încă “suferă” de astfel de probleme. I-a plătit rapid Băsescu, nu putea să mai aştepte că poate nu lua al doilea mandat.

Ştirea via Hotnews.

    3 comentarii

  1. Cred ca putea sa ii inainteze in grad si dupa alegeri chiar daca nu castiga… adu-ti aminte cum l-a eliberat Iliescu pe Cozma dupa ce castigase deja Basescu alegerile…
    Mai degraba a fost un semn catre parlamentarii PNL, PSD si mai ales UDMR: tradati si veti fi rasplatiti – btw votez cu Basescu :D

      (Citează)

  2. basescu can suck my cock;) nu votez cu nimeni… ca d-aia se fac magarii de genul asta. si mai ai pretentii sa alegi pe vreunul

      (Citează)

  3. mi-ai adus aminte de asta : http://www.youtube.com/watch?v=ljHbPxyvchc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus