un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone imi da ocazia sa scriu si de bine despre ei

5 Sep 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Iată că după ce am tot criticat Vodafone pentru ofertele foarte slabe la Internet pe mobil, am ocazia să scriu şi de bine. Ajuns cam în culmea disperării, m-am dus ieri în magazinul Vodafone din Băneasa Shopping City. I-am explicat domnişoarei de acolo că dau 6 euro pentru doar 50 MB de trafic pe Internet şi am întrebat-o dacă nu cumva sunt alte posibilităţi mai avantajoase, mai ales având în vedere că la Orange pentru aceiaşi bani aș primi 500 MB de trafic.

Tipa, foarte profesionistă, m-a întrebat ce telefon am, dacă vreau să-l folosesc şi ca modem, i-am spus că nu mă interesează acel Vodafone Live! care e prin proxy, a fost şi ea de acord că pe telefonul meu nu are rost o astfel de opţiune şi apoi mi-a făcut surpriză: cică de curând, odată cu lansarea Magic-ului, Vodafone a umblat un pic pe la extraoptiunile de net, deşi ţin cam secret acest lucru. Noile posibilităţi sunt următoarele:

  • 2 euro pentru 100 MB la viteză maximă 384 kbps
  • 4 euro pentru 200 MB la viteză maximă 2 Mbps
  • 6 euro pentru 500 MB la viteză maximă 3,6 Mbps

Posibil să fie şi vreunul mai scump. Eu când am auzit că la 6 euro pot avea de zece ori mai mult trafic i-am zis să mă schimbe pe această opțiune şi s-a făcut instant modificarea. Pe site tot n-au apărut (mi s-a zis că ar fi prea noi şi poate de aia, dar nu cred), aşa că dacă vreţi mai mult trafic cred că trebuie fie să sunaţi fie să mergeţi la un magazin Vodafone şi să discutaţi direct.

Observaţi ultimele două comentarii din acest post mai vechi al meu: o tipă Ela e cea mai ghinionistă clientă a Vodafone şi povesteşte asta prin copy/paste masiv, sau mai degrabă face cineva un fel de spam împotriva lor?

    9 comentarii

  1. cool, thanks! maine ii sun si eu sa vad ce imi zic…daca nu, merg luni pe capul lor :D

      (Citează)

  2. optiunile astea sunt destul de vechi…

      (Citează)

  3. Vodafone sta cel mai bine la capitolul acoperire. Cam pe oriunde esti si oricand, inclusiv daca esti in fata palatului culturii in noaptea de revelion, poti sa suni. Celelalte 2 retele… De asta am cartela de la ei si internet mobil si pot sa zic ca e ok.
    Da, la capitolul oferte sta cam prost. Adica pana acum vreun an nu prea aveai ce alege si concurenta facea cu ochiu`, dar acum oferta e asemanatoare.

      (Citează)

  4. Poate ca la acoperire stau bine, desi stiu si exceptii, zone din Bucuresti unde e la pamant telefonia lor. Eu nu ma plang, am prins 3G chiar si pe Valea Prahovei dintre munti. Totusi, la Orange sa nu uitam ca atunci cand nu ai 3G ramai cu EDGE (384 kbps) in timp ce la Vodafone treci direct la GPRS, care e de vreo 8 ori mai incet.

      (Citează)

  5. Toate companiile de la noi au prostul obicei de a nu te anunta atunci cand se schimba ofertele si te lasa cu un abonament “gras” si cu niste conditii de trafic infect. Acesta este respectul companiilor de la noi fata de consumator. Eu sunt patit cu cei de la Orange, de la care am si plecat cand am vazut ce magari sunt.

      (Citează)

  6. Eu am 100 MB la 8 euro!! Azi dau un telefon, sa vad ce rezolv. Din pacate nu pot sa ii “cert” prea tare, ca mi-au dat doua Xperii la pret de jumătate acu’ 6 luni. :)

      (Citează)

  7. se simte tot mai bine in piata intrarea modemurilor gsm de la rds. atunci va fi adevarata revolutie a preturilor.

      (Citează)

  8. astia au schimbat modificarea? eu am 500 de mega cu 4 euro din iarna, e drept, ca nu pot folosi netul si pe calculator, cu telefonul ca modem, dar…

      (Citează)

  9. poate ai vodafone live, care da 500 mb la 4 euro, dar e printr-un proxy, porturi blocate, acces limitat, etc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus