un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Venirea trofeului Champions League in Romania

29 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe siteul sportlocal.ro există un concurs care dă ca premii 10 mingi, 5 tricouri şi 5 borsete oficiale Champions League. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea “Ce înseamnă pentru tine faptul că trofeul UEFA Champions League a sosit în România?”, în secţiunea specială dedicată evenimentului.

Am încercat şi eu să particip, dar nu am găsit un răspuns bun. NIMIC. Asta înseamnă pentru mine venirea trofeului CL în România. Mi se rupe. Mă doare în 3 litere (şi nu e vorba de “nas”, nici de “cot” sau “gât”). E o cupă, dă-o în mă-sa, o bucată de tablă îndoită în formă de vază şi cu două mânere rotunde. Am văzut la televizor imagini cu sosirea pe un trailer special a cupei, protejată după o sticlă groasă, păzită şi însoţită de maşini şi girofare. Nu înţeleg ce e aşa mare lucru. Nici o echipă românească nu a câştigat vreodată Liga Campionilor şi surse apropiate de nwradu.ro mi-au spus că nici nu vom câştiga în viitorul apropiat, probabil niciodată. Trofeul o însemna ceva pentru echipele care l-au câştigat, pentru suporterii lor, pentru jucătorii acelui club, dar pentru mine? Un mare nimic, cum zicea o reclamă Sprite. E doar o tablă îndoită. Dacă mă trece treaba mare şi nu e nici o toaletă în jur, dar e cupa Champions League în preajmă, am găsit soluţia. Simt că n-aş câştiga concursul cu aşa răspuns, deci nu particip.

    3 comentarii

  1. o tin astia cu duckadam si cupa asta la nesfarsit. m-am saturat peste limita prevazuta de lege de treaba asta… daca ar face si ac milan si liverpool si toate tot atatea parade pe an cate cupe au castigat…. cum s-ar zice mai pe sleau, mai da-o-n sange

      (Citează)

  2. andronache tuzluc

    02/10/2009 la 12:40 PM

    aparaaa duckadaaaaaaaammmmmmmm
    am castigat cupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    cupa campionilor europeni este la bucureeeeesti

      (Citează)

  3. Cupa castigata de Steaua poate fi vazuta la muzeul echipei. Uite aici ceva detalii:
    http://www.antena3.ro/sport/fotbal_intern/stelistii-vor-putea-admira-de-marti-trofeul-cupei-campionilor-europeni_60772.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus