un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jucarii!!! sau cum am dat in mintea copiilor

8 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Da, weekendul trecut am vizitat un mare magazin de jucării din interiorul Militari Shopping Center. A trebuit să bat câţiva copilaşi ca să mă pot apropia şi eu de diversele jucării disponibile, dar faptul că am de trei ori înălţimea (şi vârsta) lor m-a ajutat. Le-am arătat eu cine-i cel mai tare! Apoi am fotografiat ciudăţeniile de mai jos:

Acum poţi fi ca Paris Hilton încă din copilărie! Căţelul de buzunar şi poşeta de lux sunt şi în variantă de jucărie, ba chiar de mai multe soiuri.

Paris Hilton set

Alt set Paris Hilton

Dacă încă nu ai vârsta necesară pentru a conduce o maşină, dar vrei să te enervezi, ca şi părinţii tăi, pe traficul infernal de afară, acum ai un joc în care poţi face asta. Ba chiar dacă eşti deştepţi poţi să şi scapi de trafic şi să câștigi. “Nu te supăra frate” şi “Dacii şi romanii” par departe în negura timpului, jocurile moderne sunt despre blocajele de pe şosele.

Rush Hour

Rush Hour spate

Dinozaurul de mai jos l-aş fi vrut eu. Avea cam jumătate de metru lungime şi telecomandă radio. Iar dacă aş avea bani, cred că mi-aş lua un Pleo, doar pentru că îmi plac jucăriile high-tech.

Dinozaur!

    12 comentarii

  1. Mas juca si eu cu gentuta si catelusul, pe legea mea! Sunt draguuutze!
    Frumos blog, a-i vrea sa facem un link exchange? Te poop!

      (Citează)

  2. Deci știi ce e aia link exchange, blog și probabil multe alte cuvinte în engleză ca noi toți dealtfel. Cu româna pari că ai avea niște probleme dar mă rog, nimeni nu e perfect. Caută totuși intr-un dicționar ce înseamnă “poop”. Pană atunci te poop-ăm si noi pe tine.

      (Citează)

  3. De animale de plus nu cred ca o sa ma satur vreodata. Am o multime aici la Bucuresti (astea sunt doar cele din pat, mai am destule si prin restul camerei :)) ). Pe birou am trei masinute si o motocicleta la care tin mult. Si cand ajung in vreun hipermarket si nu sunt prea grabita, trec mereu si prin zona cu jucarii si ma holbez putin pe la animalele de plus, masinute, unele jocuri lego.

    Mi-ar placea mult sa-mi aduc trenuletul de la Brasov desi nu stiu unde naiba as putea intinde toate sinele si muntele cu tunelul si gara si panoul de control :)) Cand eram mica le puneam pe jos in camera mea doar la ocazii speciale (Craciun, sfarsit de an, ziua mea) si cateva zile trebuia sa avem toti grija cum si pe unde calcam (cel mai reusit vagon cisterna pe care il am poarta urmele neatentiei mele :( locomotiva si-a luat si ea saraca destule suturi) plus ca nu se mai puteau deschide doua usi de dulap :))

      (Citează)

  4. Cu trenuletele si eu aveam probleme intinsului sinelor, si nici macar nu aveam prea multe sau constructii pe langa ele. Banuiesc ca daca iti plac asa mult n-ar trebui sa-ti zic sa te duci in showroom-ul trenulete.ro de pe Calea Dorobanti, sau in alt magazin care e pe la Universitate, pe strada Florescu. Risti sa nu mai vrei sa iesi de acolo, ii silesti pe vanzatori sa te dea afara cu forta ca sa poata pleca si ei acasa noaptea.

      (Citează)

  5. @brontozaurel: tu unde dormi? In alta ordine de idei, aseara mi s-a facut dor de ursul de aproape un metru cu care dormeam cand eram mica… :|

      (Citează)

  6. @ioana: in pat :)) (si ei pe birou, scaune)

    poate pare greu de crezut, dar imi ia doar 3 minute sa ii aranjez, mereu in acelasi loc, mereu in aceeasi ordine :)

      (Citează)

  7. Jucarii pentru copii online gasiti pe Cadouri copii

      (Citează)

  8. Adevarul e ca jucariile si jocurile de acum 20 de ani nu mai sunt la moda… trebie sa facem loc high-tech-ului, sa acceptam faptul ca ai nostri copii nu se vor juca nu te supara frate, ci minunile astea ce apar la TV si in magazine

      (Citează)

  9. Desi mi-e dor de vechile jucarii care erau in general murdare dupa o zi de balaceala in nisip, am trecut la the next level cu Wii, jucarii de oameni mari. Da si am dat total in mintea copiilor cu zmee si avioane de jucarie cu telecomanda.

      (Citează)

  10. @jucariaTa : Nu is de acord deloc cu asta… cel putin cat e mic copilul o sa se joace cu orice ii dai tu… legi o fundita de o furculita si zici cai avion si gata… toate prostiile astea cu jcuarii high tech is vrajeli pentru parinti… ca pe ala micu nu il intereseaza ca mingea lui costa x sau e de la firma y… daca sare e buna

      (Citează)

  11. Buna,
    Am vazut un produs de la noi in acest articol, Roboraptor.Daca vrei sa-ti arunci privirea pe gama completa de la WowWee acceseaza urmaorul link http://www.toyscom.ro/produse/categorie-13/ sau http://www.smarttoys.ro .
    Succes.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus