un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Capac automat la WC

10 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

capacwc_800A trecut criza! Am scăpat de ea, s-a dus spre alte ţări! Altfel nu-mi închipui de ce unii ar încerca să vândă capace de WC care se ridică automat. OK, de la un anumit nivel social în sus nu se mai face să-ţi ridici singur capacul de la toaletă, normal ar fi să ai o telecomandă şi pentru asta, ba poate chiar un angajat care să o facă pentru tine.

Dacă preferi varianta automată, atunci află că e la vânzare în mijlocul Auchan-ului. Marca Hyundai. Mă întreb dacă şoferii de autoturisme Hyundai nu se simt oarecum jenaţi că-şi împart numele maşinii cu un bideu automat. Pentru că acel capac era doar vârful toaletei, ca să zic aşa, se vindeau şi bideuri cu toate funcţiile şi locurile în care te pot spăla descrise mare pe o broşură ataşată. Doar 1200 de lei.

Nici măcar nu te lăsau să testezi produsul înainte să-l cumperi. Cică nu e frumos să stai pe veceu în mijlocul magazinului. Asta mă face să cred că industria scaunelor de toaletă este una foarte rentabilă, deoarece clienţii nu îţi pot testa produsele şi le cumpără doar bazat pe faptul că broşura e frumoasă şi capacul se ridică automat. În magazin nu au o toaletă pe care să-ţi faci nevoile şi să vezi cum te simţi. Iar după ce o cumperi, nu cred că o poţi returna dacă descoperi că e incomodă şi n-ai inspiraţie atunci când stai pe tron, că n-o mai vrea nimeni înapoi după ce ţi-ai făcut nevoile în ea. Nici măcar nu le poți face publicitate negativă pentru că pari snob și fandosit dacă zici în gura mare că ți-ai luat o toaletă și n-a fost comodă sau nu se trage apa bine.

    1 comentariu

  1. Ce comentarii ai bagat =) Da eventual puteau sa permita testarea “amplasamentului” live, ca in Jackass, de ce nu

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus