un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aprinde tigara, iti recomanda un doctor

13 Sep 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Aprinde speranta

Speranţa=ţigară, din moment ce asta aprinzi cu o brichetă. Şi o spune chiar un doctor. Nu e vreun cod deontologic şi pentru aşa ceva? Ştiu că pe vremea lui Hipocrate nu se făceau reclame (sau brichete), dar poate ar trebui să existe ceva care să le interzică doctorilor să împartă brichete cu care să-ţi aprinzi “speranţa”.

    5 comentarii

  1. Lanternele erau prea scumpe :)

      (Citează)

  2. Apride ??? Din 33 de litere au mâncat una. Profesionalism extrem.

      (Citează)

  3. Adrian neacsu nu e doctorul ala care a candidat la primaria sector 2 din partea PNL? e vreo bricheta ramasa din campania de atunci? sau e pt un cabinet medical? ce scrie pe spate, ca-s curios..

      (Citează)

  4. Deci ..
    1 LA MANA
    zice sa aprinzi tigarea CA SA AI DE CE SA VI LA EL

    2 LA MANA
    sPERANTA E TIGAREA
    DACA FUMEZ TIGAREA
    SE DUCE SPERANTA

      (Citează)

  5. Neacsu asta a fost director la spitalul Titan (actualul spital judetean Ilfov), apoi la Directia de Sanatate Publica Bucuresti. (A mai fost si prin alte parti, da’ nu le stiu eu). Si peste tot a intocmit contracte pe spaga, a futut subordonate (si ad-literam, si la modul figurat, punandu-le sa semneze tot felul de cacaturi de au ajuns alea sa dea cu subsemnatul pe la politie).

    O mizerie de om. Ma mir cum de n-a dat cineva cu masina peste el pana acu’.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus