un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se pregateste Rataciti in Panama

15 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Culmea, un reality-show adus în România de către Kanal D, în timp ce televiziunile de top preferă să ne bată la cap cu emisiuni proaste şi talk-show-uri fără nici un rost. Rătăciţi în Panama e un fel de Survivor, în care 3 echipe de 6 oameni sunt duşi pe nişte insule dintr-un arhipelag în zona Panama şi lăsaţi pe acolo să supravieţuiască. O plajă va fi super naşpa, una medie iar una va fi de lux, cu toate dotările şi poftele, echipele urmând să se întreacă pentru a ajunge pe aceasta. Mai mult, din cei 18 concurenţi, 6 vor fi vedete, 6 vor fi diverse participanţi la alte show-uri TV (de ce, nu se ştie) şi 6 vor fi complet necunoscuţi. Prezintă Andrei Gheorghe, care nu vrea să se dea bătut şi să ne scutească de aerele sale de şmecher filosof, aşa că reînvie pentru această emisiune (probabil în Panama are voie la marijuana).

Show-ul sună interesant. Cu siguranţă mă voi uita la el, atunci când va începe în toamnă. Nu mă aştept să fie un mare succes (probabil nici Kanal D, de asta premiul cel mare e de doar 50.000 de euro, Survivor avea 1 milion USD), dar cred că va fi un punct important din istoria televiziunii romaneşti, aşa cum şi Big Brother a fost la vremea să. Să vedem ce vedete găseşte Kanal D pentru acest show şi cât de bine se pricep cei de acolo la ales nişte concurenţi pe care să-i placă lumea.

Detalii mai multe pe Pagina de Media.

    2 comentarii

  1. Am fost si eu entuziasmat cand am vazut reclama, dar dupa cum ne stim noi, romanii, probabil ca nu va fi nici o panama ci mai sigur ceva artificial din romania…eu stiu
    precum in cazul I’m a superstar, get me out, din germania.
    o insula fake, cu un rau facut asa ca sa semene a insula plus toata lumea stia ca e fake si trebuia doar sa act out.
    ramane de vazut…insa sunt sceptic.

      (Citează)

  2. De obicei in zilele noastre tot ce are scris in titlu “reality” este fake, asa ca zic sa nu ne ambalam prea tare… Sper sa iasa ceva interesant, o sa urmaresc, multam de stire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus