un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O casnicie cam periculoasa

12 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Pe petreanu.ro e scris, la mişto, că studentul de la Medicină din Timişoara care e acuzat de crimă prin tranşare a primit deja pedeapsa maximă: a cerut-o în căsătorie pe complicea sa şi ea a acceptat [Sergiu Florea, condamnare pe viață]. Glumă, glumă, dar în realitate cum e?

Să zicem că se căsătoresc. Sau că ea, peste 20 (sau 50) de ani când iese din puşcărie, se căsătoreşte cu altcineva. Nu e cam riscant? Cum îi poţi spune “iubi, nu faci şi tu un sex oral…?” când ultimul om care i-a cerut asta a fost găsit tranşat? De câte ori va lua un cuţit de bucătărie ca să taie o felie de pâine, soţul va simţi un nod în gât. Reclamele la Romtelecom, cu psihopatul amator, vor fi momente stânjenitoare în această viitoare familie.

    2 comentarii

  1. cam ciudat sa zici ca femeie vietii tale e o criminala… si sa o ceri in casatorie. Asta e idealul lui de femeie… spooky

      (Citează)

  2. pana la urma e valabil cu toate/toti condamnatii. nu are oricine sange sa stea pe langa ei.

    dar chiar si cu macelarii care dau in cap la vitei, taie jugulara porcilor, tin berbecii in aer in timp ce trag pielea de pe ei, sau maestrii briciului, frizerii, care poate prind o zi mai suparata si apasa un pic mai tare pe lama, sau in sfarsit, studentii la medicina, pentru care orice bucata din tine e doar un organ… chiar si cu ei poate fi infricosator, din cand in cand.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus