un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Excursie in pestera numita Primaria Capitalei

19 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Tocmai am fost câteva minute prin Primăria Capitalei şi m-am speriat:

– liftul scârţâie şi tremură îngrozitor, plus că e model din 1900 toamna. Am urcat 3 etaje cu el, timp în care m-am rugat şi am pupat mai multe icoane decât Iordănescu, doar-doar să scap cu viaţă de acolo. La coborâre am luat-o pe scări, evident.
– aspect dezolant, iluminare proastă şi aer îmbâcsit pe toate coridoarele. Am văzut spitale mai vesele.
– lipsesc complet orice indicatoare. Dacă vrei să găseşti o cameră anume te uiţi cam în ce direct cresc numerele de pe uşi şi mergi şi tu încolo, coteşti pe 5 coridoare diferite şi speri să fi fost numerotate în acelaşi sens peste tot.
– nişte etichete de uşi frumos făcute şi tipărite sunt prea greu de făcut, pesemne. Fiecare şi-a scris numele şi departamentul pe uşă aşa cum a putut, pe o hârtie printată în Word, prin Wordart, prin mâzgălire cu carioca.
– sala in care se adună consiliul local al Bucureştiului arată groaznic, niste scaune nasoale şi murdare, pereţi de lemn şi lumini proaste. Aveam în Politehnică săli mai bune.

Oare dacă vine în vizită primarul Parisului sau a oricărei alte capitale europene, nu le e un pic jena să-l bage prin aşa clădire?

    1 comentariu

  1. Cand n-au vizitatori de gen muritori de rand, apasa pe un buton sub birou si apar pe rand jacuzzi, secretarele, uiscanele si muzica. Intre timp baga ‘environment-ul’ ala prafos si modest :)
    La cati bani sparg astia nici nu mai pare asa imposibil ce zic eu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus