un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Afiliere la PC Garage, nu gluma

18 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

De când am pus reclamele la eMag şi mai scriu şi pe ProduseReduse.ro am încercat să fiu la curent cu programele de afiliere iniţiate de diversele magazine pentru a-şi promova marfa şi a creşte vânzările. eMag şi 2parale probabil că sunt cele mai cunoscute, dar alte magazine şi-au dezvoltat singuri ceva rapid şi simplu, precum Ghelir. Azi am găsit că şi PC Garage are unul (îl are din februarie, dar intru rar pe PC Garage).

Cum funcţionează cel de pe PC Garage? Pe baza unui cod de discount. Dacă la cumpărarea unui produs cineva introduce şi codul tău, primeşte 1% discount! Da, un incredibil 1%. Iar tu primeşti 2% din valoarea mărfii comandate. Cum frate 1%? La o comandă de 500 de lei, plăteşte doar 495 lei? Dacă ia un stick de 20 de lei, plăteşte doar 19,8 lei? Vor fi cumpărătorii în culmea fericirii, ce mai.

Ah, am uitat. Campania se desfăşoară doar până la 31 decembrie, discountul nu se acordă produselor care sunt deja la vreo promoţie, iar tu ca afiliat nu primeşti bani, ci vouchere. La mai mare! Pagina oficială.

    5 comentarii

  1. Inseamna ca cei de la computergames au negociat mai bine, ei avand 2 % pt vizitatori…

      (Citează)

  2. Nu ma indoiesc ca daca esti vreun nume greu poti negocia 1% pt tine si 2% pt vizitatori, sau chiar 2 si 2 sau alta combinatie. Dar nici 2% nu m-ar convinge sa schimb magazinele pe care le utilizez acum pe cel de la PC Garage.

      (Citează)

  3. @ Radu Celelate magazine crezi ca ofera mai mult? Adaosurile in IT nu mai sunt ca pe vremuri (un 7% e de cele mai multe ori foarte bine) iar propietarii s-au invatat cu un anumit standard de viata.

      (Citează)

  4. si eu m`am afiliat dar din respect pt pcgarage, nu am speranta ca voi scoate vreun leu de`acolo. emag au banerele prea mari pt sidebar`ul meu :). asa ca am luat prin oradeanul.com de la ei :))

      (Citează)

  5. Pentru a obtine o reducere de pret pentru orice produs achizitionat de pe http://www.pcgarage.ro , folositi inainte de a trimite comanda, acest cupon de reducere 2014 / 2015– cod voucher PC Garage : WTTN7GIA

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus