un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Scurte din politica: Basescu, Andronescu si Ciomu

19 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Felul în care Băsescu s-a dus în Harghita şi a fost aplaudat când a spus că le susţine autonomia, iar apoi huiduit când a explicat că această autonomie va fi la fel de mare precum cea a zonei Tulcea sau Caracal, m-a uns la inimă. Publicul îl huiduia, însă Băsescu a continuat pe acelaşi ton calm, cu un zâmbet ironic pe faţă, să spună că nu va acorda niciodată autonomie suplimentară unei zone a ţării, că România este stat unitar şi indivizibil. În sfârşit, şi-a făcut datoria de Preşedinte al ţării.

E incredibil că Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, ar putea avea probleme în partid deoarece a ridicat problema ilegitimităţii Universităţii Spiru Haret şi al diplomelor fără valoare emise de aceasta. PSD-ul e îngrijorat că această acţiune s-ar putea răsfrânge asupra lor şi că toţi acei absolvenţi nu i-ar mai vota la următoarele alegeri. Astfel, ministra va trebui să dea explicaţii şefilor partidului privitor la de ce a început această investigaţie, deşi a declarat că nu se pune problema demisiei ei. Aşa merită dacă încearcă să atragă atenția asupra unei fraude de proporţii.

Primăria Capitalei va plăti daunele de 500.000 de euro pentru operaţia eşuată a lui Ciomu. În fond, dacă omul a vrut să ciopârţească un penis, de ce să nu fie plătit pentru asta din banii bucureştenilor?

    3 comentarii

  1. Eu nu inteleg de ce plateste statul, adica noi, pentru Ciomu !
    Astia la stat n-au asigurare pentru malpraxis ?

      (Citează)

  2. zambetul lui basescu este inca o dovada de animalism politic. el stie exact cate voturi ii aduc acele huiduieli. la fel i-au adus si lacrimile de crocodil. din pacate nu exista contracandidat. trist.
    geoana cred ca era mai ingrijorat ca vine tavalugul peste numerosii profesori doctori din preajma lui, care si-au luat diplome la kilogram care cate-a putut.
    iar ciomu este doar un reper vizibil fata de majoritatea invizibile in care statul, adica prostimea, plateste bani grei in fiecare zi din cauza incompetentei[era sa zic impotentei] functionarilor sai.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus