un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Masaj cu 5 lei

19 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Scaun de masajPrin cam toate mallurile bucureştene sunt amplasate nişte scaune în care pentru 5 lei te poţi relaxa cu 6 minute de masaj automat. Fotoliile sunt unele şmechere ce se vând prin Diverta, cam 80 de milioane bucată. În cele din malluri bagi o bancnotă de 5 lei iar apoi scaunul îţi face tot felul de masaje la spate şi la gât şi la picioare, de nici nu-ţi vine să crezi că atâtea motoraşe şi mecanisme pot ieşi din spătar. A fost relaxant, mai ales că tocmai mâncasem în mall şi îmi era şi puţin somn, dar dupa masaj m-am simțit reactivat. Te freacă la coloană, îţi arcuieşte spatele, te masează la gât şi la coapse, te vibrează, te strânge de picioare. Un pic bizar este când ceva mai tare încearcă să-ţi intre în fund, dar m-am interesat şi nu se consideră că eşti gay dacă îţi place. Dacă era alt om era bizar, scaunul e ok. Lăsând glumă la o parte, merită să pierdeţi 5 lei ca să vedeţi cum e un masaj automat, măcar o dată de curiozitate.

    5 comentarii

  1. Radu, deci lasa-ma sa inteleg: scaunul a incercat sa-ti intre in fund (cred ca ai o buca cat Australia) si tie ti-a cam placut. Am vaga banuiala ca aveai si un zambet satisfacut pe la sfarsitul manevrei de “manipulare” ;). Apoi, te-ai decis sa intrebi lumea daca e normal sa simti gadilaturi dulci pe din dos cand incerca sa-ti violeze granitele acel scaun. Corect pana aici? Doua intrebari:

    1. Cam cat de bolnav sa fii sa programezi un scaun care dupa ce se poarta bine cu tine incearca sa te violeze? ( :)))
    2. Cum intrebai lumea despre incident? (ex: ‘E normal sa-ti placa atunci cand un scaun de masaj incearca sa-si faca loc intre fesele tale?’)

    Intrebare bonus: Ti-a prins cumva pletele dintre canioanele gaurii negre?

    Rad cu lacrimi si nu ma mai pot opri!! Cred ca m-au auzit si vecinii!

      (Citează)

  2. Ehm… imi inchipui ca prima oara cand am simtit ca ceva iese din scaun si ma apasa si pe fund am avut o figura foarte uimita. Dar pana la urma am trecut peste, iar in contextul masajului a fost ok. Nu e chiar atat de “violent” scaunul (nu ca as fi avut parte altadata de ceva mai violent, pentru comparatie), ci mai mult e vorba de o prima senzatie si o uimire de genul “wow un masaj poate n-ar trebui sa umble si pe acolo”.

      (Citează)

  3. l`am incercat si eu, dar pe gratis, paremi`se la altes. aveau vreo 3 modele si l`am calarit pe cel mai scump cateva minute, ca sufla vantul crizei si nu se luau de noi :). intr-adevar, am concluzionat ca daca ar fi pana`n 30mil m`as baga cu incredere dar la 80-90…totusi nu.

      (Citează)

  4. Sunt si in singurul mall din Sibiu doua fotolii din astea si costa 3 lei 3 minute de masaj. Am incercat si eu sa ma relaxez pe unul din asta, am bagat o bancnota de 1 leu si s-a blocat cand sa bag si pe a doua nu mai mergea!Am tot incercat dar degeaba!Sper totusi sa ma relaxez si eu pe unul din asta candva…cand nu o sa mai fie programat sa fure bancnote!:P

      (Citează)

  5. Eu is mai comod, si mi-am cumparat un masaj de genu acasa, pe scaunul de la birou. ;;) sa pun si eu tarif pe el si sa il scot pe casa scarii? :)) poate scot investitia asa:))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus