blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Continuarea scandalului Ridzi e de porc

16 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Vestea rea: la MTS a funcţionat o filieră organizată de furat bani publici

Pedelişti din MTS, oameni de afaceri din exterior şi interlopi conectaţi politic au alcătuit o gaşcă ce a făcut să dispară 730.000 €, încercând să asigure imaginea ministrului Ridzi şi, probabil, bani pentru alte operaţiuni

Nu se poate! O filieră organizată de furat bani publici? Oameni de afaceri şi interlopi conectaţi politic au făcut o gaşcă şi au înşelat statul? Pare incredibil. Nu pot să cred că în România poate există aşa ceva. Descoperirea celor de la GSP mi se pare monumentală, în veci nu m-aş fi gândit că Ridzi nu a acţionat singură (şi probabil din nebunie, în nici un caz din dorinţa de a se îmbogăţi ilegal şi de a abuza de postul ocupat), ci că există o întreagă grupare de oameni de afaceri şi de mafioţi în spatele acestui scandal. Simt că mi s-au deschis ochii. Credeam că romanii se îmbogăţesc în mod cinstit, dar uite domle ce aflu acum….

Oamenii PD-L aduşi de Monica Ridzi au provocat cel mai mare scandal dintr-un minister din România.

Încep să-i dau dreptate lui Mircea Badea când spunea că mediatizarea excesivă a acestui scandal îi va face pe oameni să creadă că acesta este nivelul hoţiilor din bani publici în România. Că marii oameni politici astfel de afaceri învârt, că se dau şpăgi şi se aruncă pe contracte preferenţiale sume din acestea micuţe, de genul 75.000 de euro sau pe acolo. De sutele de milioane de euro băgate în autostrăzi fantomă, parcări profitabile pentru alţii, ApaNova, Luxten, borduri, site-uri inutile, curent electric prin 5 intermediari, exproprieri şi retrocedări cu manevre, parcuri distruse pentru a face clădiri, flota vândută, nu mai se aminteşte acum. Sunt valori mult mai mari decât orice scenă făcută de MTS, orice fraudă făcută de Ridzi, scandaluri care nu meritau mai mult de 2 zile de atenţie.

Citatele sunt din ancheta lui Tolontan.

    1 comentariu

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus