un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Anna Lesko, degeaba in FHM

8 Jul 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Anna Lesko pozează goală pe nisip! Pictorial incendiar în FHM! Aşa sunau diverse titluri de ştiri pe câteva site-uri. Băi să fie, m-am gândit, ce lovitură dă FHM-ul dacă o prezintă goală înaintea revistei Playboy. Am intrat pe site-ul fhm.ro ca să văd detalii (ok, ca să o văd goală pe nisip, de fapt).

Evident că Anna Lesko e la fel de îmbrăcată ca şi atunci când umblă pe stradă (adică sumar, dar nu se cheamă că e goală) și ca în alte multe pictoriale făcute de-a lungul anilor, acesta neavând nimic în plus. Mă enervează astfel de pictoriale. Fotograful e norocos, căci o vede dezbrăcată şi e şi plătit pentru asta. Cei care cumpără revistă, în schimb, iau o mare ţeapă. Vedetele prezentate fie sunt în costum de baie, fie îşi acoperă diversele zone cu mâinile, fie se ascund după ceva din decor. Acela nu e un pictorial într-o revistă de bărbaţi, nu când te aştepţi ca aceştia să dea şi bani ca să te vadă. E doar un strigăt după ajutor, unul care spune “dacă eşti Elan Schwarzenegger sau altul la fel de bogat, mă vei putea vedea şi fără să-mi ţin pieptul acoperit cu mâinile” sau măcar un banal “amintiţi-vă şi de mine! cânt şi eu!” iar peste câteva săptămâni lansează un nou cântec.

În particular la Anna Lesko, în prima poză de pe site, cea la care se deschide articolul, mi se pare că arată ca un extraterestru din poveştile cu răpiri, cu faţa lungă şi ovală şi ochi oblici.

    1 comentariu

  1. daca nu ziceai ca are fatza de extraterestru nu intram … oh fuck !!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus