blog demisec cu note fine de tehnologie

Abonați-vă la newsletter-ul Orange și puteți câștiga telefoane P20 și o tabletă.

Yahoo Messenger triseaza Google

7 Jun 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Yahoo deviaza traficul destinat GoogleDe câteva zile am făcut şi eu trecerea la Yahoo Messenger 9, dar abia azi am observat o manevră urâtă făcută de acest program. Cineva mi-a trimis un link către Google Maps, messengerul a recunoscut despre ce e vorba şi mi-a afişat direct în fereastra de chat o imagine a acelei hărţi, dar una luată din Yahoo Maps. Dacă făceam click pe butonul View Larger, eram dus tot pe Yahoo Maps. Ca să ajung pe site-ul Google, aşa cum intenţiona persoana cu care vorbeam, trebuia să fac click chiar pe link.

Mi se pare urât să deviezi traficul destinat Google către serverele tale. Nici nu mai deschid discuția referitoare la supravegherea chat-ului și a link-urilor schimbate de utilizatorii tăi.

  2 comentarii

 1. interesant; pai deschide-o ca sunt curios eu:))

    (Citează)

 2. Si macar daca nu se vedea ca dracu pe yahoo..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus