un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe locuri! Fiti gata! Start!

29 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Gigi Becali urmează să participe la cursa pentru alegerea preşedintelui, dar a considerat că este o cursă similară celor de atletism, aşa că luase poziţia de start. Apoi, mirat de faptul că Băsescu, principalul contracandidat, stătea liniştit pe scaun lângă el şi îşi ştergea chelia cu o batistă, şi-a dat seama că probabil s-a amânat startul campaniei, aşa că s-a ridicat şi şi-a aranjat ţinuta. Preoţii i-au mulţumit că a şters un pic pe jos cu propriile haine, deoarece un costum de calitate este mult peste mopul standard utilizat de femeia de serviciu. Tot filmul e pe Videonews.

Becali in biserica

Becali in Biserica
Am avut întotdeauna o problemă cu oamenii ce au anumite ticuri bisericeşti. Eu n-am auzit niciodată vreun preot spunând că trebuie să te închini când treci pe lângă o biserică şi nici în Biblie nu cred că stă scris astfel, dar mulţi oameni aşa procedează. Şi nu doar o dată, ci se închină de 7 ori. Mergeam odată în maşină cu o colegă de la muncă şi a început să se închine. 7 cruci mai târziu am ajuns lângă altă biserică, aşa că a mai făcut 7 bucăţi. Similar şi statul în genunchi prin biserică, în semn de respect. Păi doar faptul că ai venit acolo arată că respecţi biserica, de ce să faci plecăciuni în fața preoţilor de parcă ar mai fi Evul Mediu afară? Preşedintele ţării îşi cere public scuze pentru că a greşit titulatura mitropolitului, făcandu-l patriarh din greşeală. Şi de ce un preot este prea-sfinția sa sau prea-fericit? Credeam că oamenii ce pot fi numiţi sfinţi sunt puţini şi de obicei se afirmă prin acţiuni sau printr-o viaţă exemplară. Cea de preot e relativ comună, sunt câteva zeci de mii în jurul nostru.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus