un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Pizza Dominium

9 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Cred că de mai bine de doi ani, de când a venit lanţul Pizza Dominium în Bucureşti şi a deschis primul restaurant la Obor, vreau să trec pe acolo şi să văd ce e cu ei. Am reuşit să ajung în restaurantul din Militari Shopping şi am mâncat cea mai bună pizza din acest an, plus o porţie gigantică de burrito cu cartofi ţărăneşti şi salată, cu sos picant de roşii şi sos de smântână.

Burritos at Dominium Pizza

Burrito a fost extraordinar (nu pot să-l compar cu cel din Bruxelles, dar e şi altă reţetă). Mă văd ajungând des pe la Dominium pentru câte un platou mare cu acest fel. Au venit doi burrito, făcuţi într-o tortilla care aducea mai mult a lipie, cu pui condimentat (dar nu iute) şi diverse altele în ea, plus o grămadă de cartofi ţărăneşti şi salată de varză, salată verde şi morcov cu sos de smântână. Cele două sosuri dip erau de smântână şi de ketchup picant. Platoul e suficient de mare şi pentru două persoane, asta dacă nu sunteţi Flămânzilă. 17,5 lei.

Pizza Dominium

Pizza are de multe feluri, dar eu mi-am ales 5 ingrediente şi am vrut să o comand aşa. Ospătarul mi-a recomandat alte ingrediente şi am mers pe mâna lui, aşa că a fost o pizza cu mozzarella, pui cu condimente diverse (îi zice “kebab”), şuncă, porumb şi ardei gras şi avea şi nişte ceapă pe acolo. A fost excelentă, comparabilă cu cea de la Jerry’s cu aceleaşi ingrediente, dar cu un blat mai bun. E în diverse mărimi, începând cu foarte mică, mică, medie (31 cm), mare (36 cm) şi XL (42 cm). A mea a fost mare şi a costat vreo 33 de lei.

Mai jos în poză e şi o salată Taco Mexicană, servită într-un coşuleţ de pâine. E cu carne tocată, porumb, sos de roşii, fasole roşie şi alte ingrediente, şi dacă îi adaugi şi sos picant, e ok. 18,5 lei costă. Am mai dat 13 lei pe un litru de limonada, că eram cu maşina. Prin meniu mi-au făcut cu ochii şi nişte salate servite chiar pe focaccia, plus că aveau mic dejun specific mai multor ţări, inclusiv englezesc. Tot caut să mai mănânc nişte fasole din aceea roşie şi dulce precum servesc englezii dimineaţa.

Mexican Taco Salad

    9 comentarii

  1. Daca o mai tii mult asa ai sa ajungi de 250 kg

      (Citează)

  2. Mestere toate ca toate, da pozele astea cu kebapi ma ung pe suflet. La mai multe
    Si asteptam si poze din alte orase, nu numai Bucuresti :D:D:D

      (Citează)

  3. Eu mancasem la Dominium la Obor acu’ vreo doi ani, dar pizza avea un gust cam ciudat, de cauciuc, si n-am mai revenit. Plus ca era vara, cald (A/C nu mergea) si plin de muste in restaurant.

    Dar poate s-a mai schimbat treaba, o sa trec pe la ei cand ajung prin Militari Șoping ca mi-ai facut pofta cu prima poza. :)

      (Citează)

  4. Doamne, ce bine arata!!

      (Citează)

  5. @Silviu: am 80kg, in scadere fata de acum 6 luni.

      (Citează)

  6. Şi totuşi, n-ai fost singur la acea masă, nu?

      (Citează)

  7. Ma bucur ca ti-au placut. Te mai asteptam la Militari Shopping. Vezi ca acum a 2-a pizza e la jumate de pret iar a 3-a este gratis!! :D

      (Citează)

  8. @Waven: nu, nici macar nu sunt in aceeasi zi facute pozele :P
    @Dia: mersi, dar nu vad cum as putea manca mai mult de o pizza.

      (Citează)

  9. Nu propuneam sa vii sa comanzi tu singur 3 pizza. Doar o masa e mai buna cand o imparti cu prietenii, nu? In cazul asta poti fi cel mai de gasca si sa faci cinste ;)
    :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus