blog demisec cu note fine de tehnologie

Abonați-vă la newsletter-ul Orange și puteți câștiga telefoane P20 și o tabletă.

Cum se blocheaza un reportaj

4 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe 4 iunie este comemorarea masacrului chinezesc din Piaţa Tiananmen, dar în China deja a fost blocat de acum câteva zile accesul la principalele site-uri străine, pentru a cenzura eventualele ştiri. Un reporter CNN este împiedicat de oameni cu umbrele să transmită un reportaj din piaţă…

  3 comentarii

 1. Part deux! Silly chinese…

    (Citează)

 2. Stone age…
  Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să trăiești acolo.

    (Citează)

 3. Citez dintr-un comentariu de-al tau la articolul despre revolta din Republica Moldova:

  “Cred ca multi aveti (si aveam si eu) o impresie gresita despre ce libertati si interdictii sunt in China. Dar am un prieten care a stat pe acolo cateva luni bune asa ca stiu ceva mai multe despre ce e si ce nu e adevarat. Faza cu blocatul accesului la net nu e permanenta, asa ca nu are rost discutia.”

  True, nu se cenzureaza accesul la net decat atunci cand e nevoie. Adica destul de des. In rest, porn pentru tot chinezul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus