un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum se blocheaza un reportaj

4 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pe 4 iunie este comemorarea masacrului chinezesc din Piaţa Tiananmen, dar în China deja a fost blocat de acum câteva zile accesul la principalele site-uri străine, pentru a cenzura eventualele ştiri. Un reporter CNN este împiedicat de oameni cu umbrele să transmită un reportaj din piaţă…

  3 comentarii

 1. Part deux! Silly chinese…

    (Citează)

 2. Stone age…
  Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să trăiești acolo.

    (Citează)

 3. Citez dintr-un comentariu de-al tau la articolul despre revolta din Republica Moldova:

  “Cred ca multi aveti (si aveam si eu) o impresie gresita despre ce libertati si interdictii sunt in China. Dar am un prieten care a stat pe acolo cateva luni bune asa ca stiu ceva mai multe despre ce e si ce nu e adevarat. Faza cu blocatul accesului la net nu e permanenta, asa ca nu are rost discutia.”

  True, nu se cenzureaza accesul la net decat atunci cand e nevoie. Adica destul de des. In rest, porn pentru tot chinezul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus