un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Recapitulare la seriale

21 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Lost a avut un sezon foarte mişto şi plin de acţiune. Ultimul episod mi s-a părut însă cam bizar, l-au introdus pe Jacob, au arătat cum i-a supravegheat pe toţi de-a lungul vieţii lor, dar apoi l-au omorât până să apuce să zică “pâs”. Şi sper că nu e iar cu reînviat şi prostii din astea, şi aşa faza cu Locke e prea bizară. Aştept cu interes seria 6 (şi ultima).

Dollhouse s-a dovedit interesant, un serial bine gândit. Personajele fac toţi banii, felul în care fiecare are ciudăţenia lui, partea sa de bine şi de rău, cum orice decizie se poate justifica. Vor face şi sezonul 2.

Terminator: Sarah Connor Chronicles s-a anulat în mod oficial. Păcat, era un serial bun, cu potenţial.

Supernatural a fost foarte mişto. Aştept sezonul următor.

Am tras Dexter şi m-am uitat la 2 sezoane. E de departe cel mai bun serial descoperit anul acesta, fiecare episod mi s-a părut o capodoperă. S-a terminat şi seria 3 şi vreau să o văd pe toată deodată, mai ales că episoadele au legătură între ele. Îl recomand tuturor celor care vor un serial serios şi bine făcut.

Criminal Minds a fost ok, parcă din ce în ce mai violent. Nu ştiu dacă vor face o serie nouă, nu am auzit nimic.

La Heroes s-au strâns vreo 10 episoade pe care trebuie să le văd, mi-am pierdut complet interesul.

Mai jos un trailer pentru serialul V, un remake al unui serial vechi ce rula pe M6 parcă. E cu extratereştrii care vin pe Pământ şi par inocenţi, dar de fapt vor să ne mănânce (cu cartofi natur şi sos de muştar).

    8 comentarii

  1. V pare sa fie interesant. Imi pare bine sa-l vad pe actorul din 4400 din nou intr-un SF. Si bineinteles, intotdeauna este o placere sa o vezi pe Moreena Baccarin :D.
    De Dexter am auzit si eu de la un coleg de birou dar nu am avut inca timp sa ma uit la el. Ti-as recomanda Castle (e la primul sezon – primele 10 episoade). Un serial politist dar cu o foarte mare doza de umor de buna calitate. Demult n-am mai ras asa de bine la un serial.

      (Citează)

  2. Arata nasol Moreena asa scurt tunsa. Si eu caut niste seriale la care sa ma uit vara, eventual din cele mai vechi. Castle poate fi o optiune, seria 3 din Dexter la fel, eventual The Mentalist. Altele nu prea mai stiu.

      (Citează)

  3. la dexter cam au legatura episoadele, mai ales in sezonul 3.

      (Citează)

  4. Mi s-a parut foarte interesant Lie To Me. Incearca-l :) Breaking Bad si Leverage, de asemenea, daca nu le-ai vazut pana acum.

    24 nu te-a tentat niciodata? Stiu ca sunt 7 sezoane si un film, dar le vezi foarte repede, daca te prinde serialul :))

      (Citează)

  5. De asemenea Mark Valley a jucat si in Fringe, un alt serial foarte bun dupa parerea mea.

      (Citează)

  6. S-a terminat IN SFARSIT Prison Break. Devenise slab in al doilea sezon, apoi de-a dreptu’ penibil in 3 si 4. Cica mai scot un fel de epilog peste cateva saptamani.

    Heroes deja s-a transformat in telenovela. Cand sunt prieteni, cand se omoara intre ei, dupa care devin aliati din nou etc. etc.

    Fringe e un fel de X-files, deocamnada nu m-a plictisit. Incearca-l!

      (Citează)

  7. La Fringe m-am uitat la cateva episoade, dar am renuntat. Ma saturasem de savanti care stiu de toate si rezolva orice problema in 2 ore, dintr-un laborator aflat in subsolul unei cladiri. Nu e prea buna comparatia cu X-Files, acolo se investigau niste fenomene misterioase, astia aici le si rezolva in fiecare episod.

    La Prison Break nu m-am uitat si nu imi vine tocmai pentru ca stiu ca in sezoanele 3 si 4 devine cam penibil. Iar 24 mi se pare cam aiurea, sa tot dai de teroristi si comploturi ce trebuie si se pot rezolva in exact ultimele 24 de ore, asta in timp ce mai te freaca la cap si copiii neascultatori.

      (Citează)

  8. Iti recomand neaparat Breaking Bad, cel mai bun serial nou pe care l-am incercat.
    M-am apucat si de Dexter mai nou (sunt la seria 1 la jumatate) dar parca inca nu m-a prins ca Breaking Bad unde imi place tot – muzica, modurile de filmare, suspansul, comicul. Love it!

    Fringe e OK, merge urmarit desi, cum ai zis si tu, nu se compara cu X-Files. Se pare ca JJAbrahms e blocat pe aceeasi idee a time-travel-ului (vezi Lost, Fringe, Star Trek – noul film)

    Dollhouse am incercat dar nu mi-a placut. Poate n-am avut rabdare eu…

    Pentru vara, iti recomand Carnivale (doar 2 sezoane din pacate).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus