un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa Eurovision se arata vitejii

18 May 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Mi se pare foarte amuzant cum Elena Gheorghe este atacată pe diverse planuri, dar acum, după concurs. La ştiri îşi dădea cu părerea Mihai Trăistariu, spunând că melodia a fost slabă, că fetele de pe scenă s-au mişcat un pic în stânga şi în dreapta şi au simulat o horă de 5 secunde şi că acesta nu este spectacol, ci o încropeală cu care era clar că nu vom avea şanse (în fond el, cântând Tornero de parcă l-ar fi strâns cineva de ouă, a făcut un mare spectacol pe scenă concursului).

Dar până acum ce aţi păzit? Atunci când se făcea preselecţia, atunci când TVR-ul organiza competiţia pentru alegerea piesei câştigătoare, nu a apărut nimeni să spună de rău (Trăistariu a fost chiar în juriu). Atunci nu s-a prins nimeni că sunt 3 mişcări pe scenă, că se cântă despre Balcani, că nu e îmbrăcată în haine româneşti, etc. Mie mi s-a părut ok atât interpretarea Elenei, cât şi melodia în sine, dar nu sunt vreun expert în domeniu. Dacă avem astfel de experţi, ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă înainte de concurs, nu după. Acum mi se pare un gest urât şi necuvenit, din moment ce Elena Gheorghe a reprezentat bine România, a interpretat frumos melodia dar a avut ghinionul ca alţii să fie mai buni. Dacă trebuie cineva blamat pentru poziţia pe care s-a clasat, atunci ar trebui blamat juriul care a judecat piesele. E clar că nu au nici cea mai mică idee în a intui ce melodii ar fi pe placul europenilor. Iar ca să nu fie bănuieli de pile şi manevre făcute, ar trebui ca alegerea melodiei să se facă integral prin votul publicului. O alegem noi şi pe mâna noastră iese pe un loc mic, dacă o fi să se întâmple.

    1 comentariu

  1. Foarte bine punctat

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus