un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inevitabila poza cu un copac inflorit

4 Apr 2009  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

IMAG0316

IMAG0315 IMAG0314

E doar o floare, dar am fotografiat-o în Parcul Tineretului, seara pe un cer înnorat, cu telefonul Touch HD ţinut sus deasupra mea pentru a ajunge la creaga copacului. Având în vedere poziţia şi faptul că telefonul nu excelează deloc în lumina slabă, sunt chiar mulţumit de rezultat, chiar dacă a trebuit să editez un pic imaginea apoi.

Şi un mare copac mai jos:

IMAG0309

    8 comentarii

  1. Oh sunt grozave!

    Chiar azi mi-am propus sa prind si eu inmuguritele.

      (Citează)

  2. foarte frumoase. tocmai ce am fost si eu acolo dis de dimineata. sublim. liniste, parfum, oameni putini, copaci infloriti. am facut un macro la o albinuta care avea 2 saculeti plini de polen :)

      (Citează)

  3. Am o magnolie inflorita in fata geamului, la un vecin… Superb! Doar ca nu mai am card de memorie la telefon, iar camera… well, am luat-o degeaba!. :)

      (Citează)

  4. ce sa mai zic ca au zis si ceilalti, adica sunt niste poze tare dragute si ma fac sa imi placa primavara, chiar daca anotimpul meu favorit e toamna

      (Citează)

  5. Am prins si eu telefonul respectiv. Scoate poze destul de bune, nu m`am putut plange. In alta ordine de idei, in sfarsit vine primavara! :D

      (Citează)

  6. din seria un “copac cu flori” am postat si eu si l-am virusat si pe oradeanul

      (Citează)

  7. ps: nu stiu exact care e formula tagului *A* dar cum tot exersam m-a trecut in moderare :) oricum este oradeanul.com nu .ro … sper sa nu fiu iar pe lista neagra akismet cu jongleriile astea.

      (Citează)

  8. Prima poza e cea mai tare… intotdeauna ma atrageau pozele facute in modul macro despre flori.
    @koma: acum si eu sunt virusat… maine vin cu imagini :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus