un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Colectii de surprize

1 Apr 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Turbo si Cin-CinPe okazii.ro se vinde o colecţie Turbo cu 400 RON, o colecţie de Cin-Cin (cu fotbaliştii de la Cupa Mondială 1990 – de unde îmi aduc aminte de reclamele la Adidas Torsion şi la Panasonic) cu 300 de euro. Sunt curios cine ar da atâţia bani pe câteva surprize. Mă gândesc că farmecul este să le fi strâns tu, să îţi aduci aminte câtă gumă ai mâncat pentru ele, cât de greu ai făcut rost de acel TVR şi cât de des apărea surpriza cu acel Bugatti, ce surprize ai câştigat la “portofele” cu colegii sau la schimb cu altcineva. Nu ştiu ce valoare ar putea avea când le iei direct de la altcineva, că doar fotografii cu maşini găseşti pe oriunde acum.

    6 comentarii

  1. si eu sunt un impatimit colectionar,colectionez de la bani vechi pana la cartele

      (Citează)

  2. incerc sa imi completez colectiile de surprize. dak aveti turbo,lazer,final sau orice alt tip de surprize nu ezitati sa ma contactati la mmcpflorin@yahoo.com

      (Citează)

  3. Preturile sunt enorme, bineinteles. Cei de acolo nu au sansa sa vanda la preturile astea si datorita faptului ca nu prea mai exista colectionari in domeniu. In Romania exista unul singur important, Colectionarul de Surprize. Omul are si site unde si-a postat colectia uriasa de peste 8500 de surprize: http://colectionaruldesurprize.wordpress.com

    Pentru cei care stau mai prost la capitolul buzunar, dati navala, ca omul chiar cumpara surprize :)

      (Citează)

  4. http://colectiidesurprize.haipa.ro/

    aici gasiti cateva din colectiile mele.
    cumpar si aschimb deasemenea surprize :)

      (Citează)

  5. salut,
    inca din scoala colectionam surprizele de la guma in paralel cu timbre.
    De curand am reluat acest obicei, am inceput sa cumpar surprize si timbre si am adunat pana acum 10 mii de timbre si 10 mii de surprize.
    O parte din colectia de surprize o puteti vedea pe blog
    http://gumpapers.wordpress.com/
    am acolo si alte acareturi cum ar fi cartonase cu masini sau ambalaje de ciocolata.
    Va astept cu pareri, comentarii, eventual schimburi pentru doritori.
    Pe fostii colectionari ii invit sa ia legatura cu mine daca sunt interesati in vanzarea colectiilor intregi.

      (Citează)

  6. Salut , sunt colectionar de surprize turbo , daca ai surprize turbo prin serate , cutii shi nu ai ce face cu ele , vrei sa le donezi sau vrei sa faci schimburii va rog sa imi spuneti , idul meu este : fatualex@yahoo.com , nu ezitati sa ma contactati , sau 0758 849 715 , mersi shi te astept sa imi raspundeti , va salut

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus