un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Poze cu o pisica pe un gard

15 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Era pe gardul unei case şi nu părea să se teamă deloc de oameni. Am mângâiat-o pe cap (“flocăit mâța”, după cum zicea Creangă) şi după ce m-am oprit mi-a împins ea mâna ca să mai continui. După care s-a arătat curioasă de telefonul mobil cu care o fotografiam şi am lăsat-o să-l miroasă şi să îl şi lingă. După care am plecat, iar pisica a continuat să stea degeaba pe gard şi să se uite la alte pisici din zonă şi la oamenii care treceau.

Cat 1

Cat 6Cat 3Cat 2

  1 comentariu

 1. Oau, e mai misto decat Mitzifloiul meu! La naiba, ajungem ca babele alea care stau cu suta de matze in casa! :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus