un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Parking Fail

24 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Parcare fail

Ce aş mai putea spune? Mi-aş fi dorit să pot aştepta ca să văd dacă şoferul era bărbat sau femeie. Doar aşa, pentru statistică, nu pentru că aş avea o părere rea despre şoferiţe. Sunt sigur că există multe femei care conduc excelent. Toate însă reuşesc şi să se ascundă foarte bine de mine, deoarece încă nu am cunoscut decât una sau două.

    3 comentarii

  1. e plin de specimene de astea.eu daca ii vad parcand asa(cel putin in cartierul unde locuiesc) le spun, ironic, sa parcheze data viitoare pe n+1 locuri.unde n=numarul de locuri pe care au parcat la momentul ala:)) se mai gaseste cate unu mai interesant sa zica:”parchez pe cate vreau.probleme?” din pacate ca sa fi smecher sau cel putin sa faci pe smecherul nu ai nevoie de nimic dar pt ironii subtile e nevoie de ceva mai mult…:D
    PS soferia nu e pt toata lumea!

      (Citează)

  2. Let’s meet then :))
    Mie mi se pare ca barbatii sunt cei care parcheaza in mod nesimtit in general. Femeile (1) nu sunt in stare sa bage masina in locuri dubioase — nu e cazul aici, evident a fost comoditate si (2) parca au ceafa un pic mai subtire — daca nu sunt la volan de gipane, atunci se schimba treaba.
    Ce misto e cand parcheaza pe 3 randuri de la bordura si seara cand pleaca toti mai vezi o masina ramasa in mijlocul strazii.
    Then again, aia de sus pare masina de femeie.

    Cat despre modul in care conduc efectiv femeile, exista o teorie care spune ca e o chestie determinata genetic. Barbatii percep mult mai bine formele si distantele, femeile texturile si culorile. Ei au instincte de supravietuitor, noi stam si asteptam sa se intample ceva. Se vede la copii, daca un he-baby se taraste prin casa si da de un obstacol o sa incerce sa-l ocoleasca, o she-baby o sa se puna in fund si o planga pana o ajuta cineva. Asa si la condus, daca nu poti fizic sa apreciezi distante te-ai cam ars. Daca vezi ca nu poti, o sa te pui in dreapta si o sa astepti sa te duca sotul uitand ca poti si tu sa faci asta. N-ai observat ca femeile cu adevarat independente (nu financiar) si care chiar au nevoie de masina ajung chiar sa fie pasionate si sa conduca excelent?
    Asa cum ziceau si cercetatorii cu teoria, in ciuda dezavantajului fizic e ceva ce se poate invata. Numai ca la barbati e instinctiv.

      (Citează)

  3. dupa masina e femeie sigur

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus