un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jaful de la Cluj

16 Feb 2009  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Reportaj din acela “greu” la Ştirile ProTV din această seară, despre jaful de la Banca Transilvania din Cluj. Toată lumea este convinsă că jefuitorii erau profesionişti cu multă experienţă în domeniu. Asta s-a văzut din modul în care au rupt o uşă din doar 3 lovituri de picior. Apare în interviu patronul unei firme de pază, care analizează imaginile filmate în timpul jafului şi admiră eficacitatea şi precizia celor doi atacatori; decide că au fost foarte bine organizaţi şi probabil au mai făcut astfel de jafuri şi altă dată (pentru că, în fond, la noi se jefuiesc foarte des băncile; e ziua şi bancă). Urmează un instructor de arte marţiale care admiră felul în care se mişcau jefuitorii şi cât de siguri de ei păreau.

Îmi doresc ca poliţia să îi prindă pe cei ce au jefuit banca doar ca să se dovedească apoi că sunt vreo doi ţărani care s-au uitat la prea multe filme de acţiune şi s-au decis să jefuiască şi ei o bancă şi este atât de uşor să dai lovitură la una de la noi din ţară. Poliţia se întreabă dacă cei doi jefuitori au avut încă un complice care i-a aşteptat în maşină. Având în vedere că autovehiculul era un BMW cu două uşi, mă gândesc că nu au avut un al treilea complice. Că după ce jefuieşti o bancă şi fugi mâncând pământul la maşină ca să demarezi în trombă, nu cred că mai stai să aştepţi să se dea şoferul jos, să dea scaunul în faţă, să te urci tu cu greu pe bancheta din spate cu un sac de bani în mână, să tragi la loc scaunul, să se urce şoferul şi abia apoi să fugi de poliţie. Eu cred că fie au fost singuri, fie nu au fugit cu o maşină cu doar două uşi.

    2 comentarii

  1. Nu stiu de ce, dar numai idiotii fac reportaje si numai cretini sunt invitati sa-si dea cu parerea? Decat asemenea reportaje, mai bine sa dea niste desene animate. Sincer.

      (Citează)

  2. Am mai vazut faze de gen si pe realitatea, duduia prezentatoare explica ce pregatiti au fost atacatorii ca aveau masti pe fata sa nu fie filmati:)) is curios daca pot sa devina stirile mai proaste de atat. Si apropo de faza cu doi tarani, la cate securitate ii in banci, nu ai nevoie de altceva decat o masca si un pistol cu bile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus