un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi de ce nu ne-am tras-o pana acum?

30 Jan 2009  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Se pare că e o provocare lansată pe forumul Softpedia. Iei prima persoană de sex opus din lista de Messenger şi o întrebi chestia asta. Postezi pe Softpedia discuţia ce urmează întrebării (nu mă supăr dacă o postaţi aici). Via Flu.ro, unde e şi un articol care uneori bate câmpii referitor la ce gândesc femeile.

  4 comentarii

 1. gresit postul:| in fine … ideea ii ca deja baietasi incep sa dea massuri cu chestia asta si cand citesc dialogurile alea gay imi vin in minte astia 2:

  http://i334.photobucket.com/albums/m410/cocalariinfo/qmgd4e100807-02.jpg

    (Citează)

 2. Dar l-ai gresit, nu gluma :P

    (Citează)

 3. wahaha ce poza… fantastic

    (Citează)

 4. penal.
  da baaaa!!!!!
  aia e reclama la Timisoreana defapt!
  =))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus